20 september 2017 Arsenal Doncaster

Speltips inför Arsenal – Manchester United 7/5: Klockrent hörnspel

Ett fantastiskt fint hörnspel har vaskats fram inför söndagens supermatch mellan Arsenal och Manchester United, som båda slåss om samma platser i tabellen.

Femman mot sexan. Kampen om Champions League-platserna fortsätter i Premier League, men det är omöjligt att bortse från de olika förutsättningarna som råder för klubbarna. Ena sidan kliver all in, den andra väntas rotera…

Och för Arsenal är det enbart seriespelet som står på menyn under slutspurten, bortsett från FA-cupfinalen. Med matchen mindre spelad än just Manchester United, skiljer fem poäng dem åt. Stor revanschlusta kan vi räkna med efter derbytorsken mot Tottenham senast. En prestation under all kritik.

José Mourinho har deklarerat kraftig rotation för Manchester United, då främsta fokus är på Europa League, där de redan nu har ena foten i finalen. Detta eftersom en titel där betyder CL-spel nästa år.

Formen är fullt acceptabel ut för United. Frågan är vilken inställning spelarna kliver in till den här matchen med, förutom att det alltså kommer roteras?

Skadeproblem råder också för bortalaget, som har spelare som Shaw, Rojo och Ibrahimovic skadade samt Fellaini avstängd. Frågetecken runt Rashford. Arsenal saknar bland andra Xhaka och Pérez.

Minusspelas på hörnmarknaden

Rotation från Manchester United till trots – oddsen på spelen till Arsenals favör lockar inte. Under dubbelt räcker inte för ett spel på den raka ettan. Kan däremot finnas en del intressant att vraka på livemarknaden, beroende på startelvor och oddsrörelser.

På premarknaden blir vi desto mer intresserade av ett hörnspel…

Gissningsvis kommer United kliva ut med en defensiv inställning; försöka bevaka det resultat de har från start i första hand, för att i andra hand kontra effektivt. Blir svårt att försöka vara spelförande med så pass många skador på betydande spelare samt rotation på det.

Arsenal måste jaga trean, men känslan är att det kan dröja innan – om – de får hål på motståndet. Sett uddlöst ut på sistone och prestationen mot Tottenham var inte i närheten av tillräcklig.

Istället – hörnor?

Arsenal -1,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar en hörna mer än motståndarna – plockas till 1,88x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 7/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 27%
2: 23%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%