Speltips Southampton Arsenal 25 juni 2020

Speltips inför Arsenal – Norwich 24/10: Mindre underhållande på Emirates

Engelska ligacupen är framme vid åttondelsfinalerna och bland den skara av klubbar först ut är Arsenal samt Norwich, vilka ställs mot varandra på Emirates Stadium. Hur tänker och spelar vi?

Tredje prioritet. Ligacupen betyder i vanlig ordning stor rotation från Arsenals sida, i och med Premier League- och Europaspel. Däremot är det en perfekt möjlighet för Arsené Wenger att lufta de yngre förmågorna liksom de strax utanför startelvan, så att även de kan få visa framfötterna.

Den hittills enda cupmatchen har spelats mot Doncaster Rovers, också på hemmaplan, och då blev det en 1-0-vinst. Målskytt: Theo Walcott.

Rotation kommer det bli också från Norwich Citys sida. De har som mål att kliva upp i det engelska finrummet, Premier League, och är just nu sexa, en av playoffplatserna, i Championship. Trots detta har de stått för flera solida prestationer i cupen; vunnit över Swindon (3-2), Charlton (4-1) och Brentford (3-1).

Generellt är formen också fin i Norwich, som avverkat nio raka matcher utan förlust; sex vunna och tre oavgjorda. En av de starkaste kandidaterna till att flyttas upp.

Högt betalda underspel

När Arsenal varit ute och härjat i Europa League har undertecknad tryckt på att deras försvar inte är att lita alls på vid rotation och framförallt när Laurent Koscielny inte spelar. Detta skulle kunna appliceras på även denna fajt, men det finns andra faktorer som får oss att investera i att det blir målsnålt.

”Gunners” ska och kommer föra matchen. Därför blir det av stor betydelse för Norwich att verkligen utnyttja de lägen de får i omställningssituationerna. Detta blir dock lättare sagt än gjort då de är svårt skadeskjutna i offensiven – Steven Naismith är out och Nelson Oliveira, den bästa målskytten, tveksam.

En del ordinarie namn kommer finnas med i Norwichs startelva kan vi förmoda – och de som fått förtroendet i Championship har fört laget till flera bra resultat, om än i tajta matcher. Deras matchers målsnitt – knappa 2,1~ mål.

Ser vi till Arsenals föregående cupmatch hade de bekymmer med Doncaster Rovers och vann bara med 1-0 – också på hemmaplan.

1,98 x insatsen för att det ska bli max tre mål i matchen är helt klart spelvärt.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 75%
X: 15%
2: 11%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%