Speltips Villarreal Athletic Bilbao 22 december

Speltips inför Astana – Villarreal 23/11: Lyckan testas på 1X2-marknaden

Gruppfinal och ett Villarreal som kan bli klara för slutspelet i Europa League. Motståndet står Astana för, i Kazakstan. Förmår de att hämta hem den trea som säkrar allt? Det är mer än sannolikt.

Observera att matchen har avspark redan 17:00.

Grupp A:s, på förhand, klockrena favorit, Villarreal, ser ut att nå Europa League-slutspelet. Även om de inte skulle vinna den här matchen, har de en livlina i form av Maccabi Tel Aviv hemma i den sista matchen. Men visst vore det skönt att sätta spiken i kistan redan nu?

Strax bakom Villarreal återfinns just Astana, som under flera års tid varit den kazakstanska klubbfotbollens stora dominant. För cirka två veckor sedan hämtade de hem deras fjärde raka serietitel. Här är de pinnen bakom Villarreal och två före Slavia Prag. Kan bli oerhört spännande i kampen om andraplatsen, då de möter varandra i den avslutande matchen.

Det som sätter Astana i en lite halvjobbig situation är att krysset inte vore särskilt fördelaktigt för deras del, då Astana ”bara” fick oavgjort, 1-1, i hemmamötet mot Slavia.

Kazakstanierna har hela truppen intakt medan Villarreals skadelista fortsatt är välfylld. Rubén Semedo och Samu Castillejo är två av de som kan räknas bort medan Àlvaro González är i riskzonen.

Vann med 3-1 hemma

Motivationsfaktorn brukar kunna fälla de lite större pjäserna i Europa League, men klart är att Villarreal är här för att nå ända in i kaklet. Kan såklart petas på vissa positioner, utan att det tär alldeles för mycket på kvaliteten.

Och ja, då ska Villarreal förstås betraktas som klara favoriter mot Astana – bortaplan till trots.

Formen, den är också fin för Villarreal. De har inte förlorat på fyra matcher, kryss mot Athletic Bilbao och Atlético Madrid, båda på bortaplan, samt vinster över Málaga och Slavia Prag.

Det var inte helt utan problem som Villarreal vann inbördes mötet i Spanien, 3-1, men spelare för spelare var och är skillnaden uppenbar. Normalt ska Astana inte ha supermycket att sätta emot.

Raka tvåan placeras till 2,40x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner, rak tvåa
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 23/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 30%
2: 42%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 60%