27 november 2017 Atalanta Benevento

Speltips inför Atalanta – Benevento 27/11: Inget snack om saken!

Benevento är helt ute och snurrar uppe i Serie A och när de ska besöka ett hemmastarkt Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d’Italia ser vi inte att de ska ha särskilt mycket att sätta emot.

Den historiska uppflyttningen till Serie A har varit allt annat än en succé för Benevento som fortfarande, med 13 matcher spelade, står med en nolla i poängkolumnen – och de har knappt varit nära att skörda någonting av värde.

Oväntat kan det inte påstås vara, då Benevento var hårt nederlagstippade – helt korrekt med det här materialet – på förhand. Materialet håller inte klass, men samtidigt hade man i alla fall kunnat tro att de inte skulle vara helt oävna. För det är precis vad de varit; katastrofala.

Atalanta står stabilt i seriens mittenskikt; håller inte klass för toppenstriden, inte i närheten, men är alldeles för bra för att dras in i bottenditot. Nu en tolfteplats – och vid händelse av en trea upp två placeringar. Där de hör hemma, helt enkelt. Men formen, den är knappast den bästa.

Remo Freuler är tillbaka i Atalantas trupp efter att ha fått stå om sidan senast. Enda avbräcket är därmed på Leonardo Spinazzola.

Vinner enkelt

Spelen på Atalanta är extremt nedtryckta, enorma favoriter är de presenterade som, men värde ska finnas där och sannolikheten är att oddsen justeras ännu mer närmare avspark. Därför; skynda, fynda!

Det finns en stabilitet i Atalanta, även om formen knappast är den bästa. De stod dock för en äkta proppen ur-prestation mot ett Everton förvisso helt under isen under förra veckan och vann slutligen med siffrorna 5-1 – på bortaplan. Kanske blir det vad som vänder allt?

Därtill är Atalanta starka på hemmaplan, där de inte förlorat sedan premiären mot Roma; på åtta matcher. Då har de mött bland andra Juventus.

Det kan låta hårt, men på den här nivån är Benevento helt katastrofala och det kommer bli att få vända om och ladda upp batterierna i Serie B kommande år. 13 av 13 matcher är förlorade, merparten med större siffror, och nu dras de dessutom med flera tuffa avbräck; på Pietro Iemmello, Gaetano Letizia, skadade, samt Fabio Lucioni, avstängd. Utöver det är Amato Ciriretti osäker.

Spelar följaktligen Atalanta med -1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,77 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Atalanta -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, måndag 27/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 15%
2: 7%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%