28 april 2018 Inter Juventus Speltips

Speltips inför Atalanta – Juventus 28/4: Fredagsunderhållning från Serie A

Fredagsfotbollen från italienska Serie A bjuder Atalanta och Juventus, som båda är formstarka, på. Betyder det per automatik att en underhållande match väntar oss?

Serietiteln? Klar. Annat kan inte påstås när Juventus står med åtta pinnar ner till närmsta konkurrent i form av Roma med fem matcher som återstår av årets Serie A-äventyr. Ett till stora delar tacksamt schema såhär i slutspurten får oss ännu säkrare på den saken.

Det är en fantastisk resa som Juventus stått för – tillbaka till toppen. Sex raka Scudettos och att man numera även är en kraft att räkna med ute i Europa. Nästa vecka inleds semifinaldubbelmötet mot Monaco efter att Barcelona skickats ut med huvudet före i kvarten.

Atalanta är lite av en komet i årets Serie A; från att ha landat en bra bit nere på den undre tabellhalvan i förra årets seriespel – till att nu slåss om Europaplatserna, ja, till och med sitta i förarsätet i kampen om dem. Femteplatsen innehas, vilken leder ut i Europa League, och det är över all förväntan. Gian Gasperini, som han lyft klubben!

Formen är toppad inför matchen och 3-2-vinsten över Bologna betydde 3-2-0 i formraden och att endast en av de 13 senaste förlorats. Juventus kommer från komfortabel trea när Genoa togs emot i Turin. 4-0 på resultattavlan.

Målrikt på nytt

Spontana tanken? Mål – åt båda håll.

På resande fot har Juventus faktiskt visats vara lite svajiga och fastän det fem dagar till kommande CL-fajt, så är rimligtvis blickarna på den redan nu. Lite svårt att hitta rätt fokus? Dessutom är det knappast någon ”liv eller död”-match, varpå man har råd att vara lite distraherade. För att uttrycka det något slarvigt.

Helt omöjligt är det inte att vi får se viss rotation från Juventus sida.

Som värd har vi ett Atalanta som hanterar flera olika typer av matchbilder. Gillar starkt deras omställningsspel, vilket vi lär få se en hel del av här. Man har målat i sex raka matcher och 12/14 senaste på hemmaplan.

I januari månad möttes lagen i Coppa Italia på Juventus Stadium och då skrevs siffrorna 3-2. Öppet och målrikt, alltså. Omvända seriemötet? 3-1. Samma sak där. Och vi räknar återigen med samma sak här…

BLGM – ja spelas till 1,91x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 28/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 27%
X: 30%
2: 45%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%