Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips inför Athletic Bilbao – Getafe 20/8: Dubbla insatsen

Fart, fläkt – och mål? Det hoppas och misstänker vi att vi kommer få se när Athletic Bilbao och nykomlingen Getafe ska mäta krafterna i den första omgången av Primera División, varpå vårt speltips hämtas från målmarknaden.

Ett år i andradivisionen fick räcka för Getafes del, då det blev en tredjeplats i serien och playoffet vann man med stil. Nu är de tillbaka i det spanska finrummet med en bestämd uppgift; att överleva. De är tippade i den absoluta botten, men antas stå jämnt med flera konkurrenter och det ser öppet ut i kampen om att undvika bli en del av bottentrion.

Av vänskapsmatcherna som avverkats att döma kan man inte ha speciellt stora krav på detta Getafe, även om vikten av dessa inte ska överdrivas. Fyra matcher har landat i två kryss och två förluster och då har tre av motståndarna kommit från divisioner under.

I vanlig ordning är Athletic Bilbao tippade att slåss om platserna ut i Europa och antas hamna runt plats fem-åtta i tabellen. Kvalitetssnäppet uppåt ska vara lite för stort, eller hur? Laget har redan startat spelåret – med att ha skickat ut Dinamo Bukarest ur Europa League-kvalet, samt sitter i förarsätet mot Panathinaikos i playoffrundan.

På Bilbaos skadelista pryds av Ander Iturraspe och Yeray Àlvarez. Gästerna kommer till spel utan Karim Yoda, Daniel Pacheco och eventuellt Vitorino Antunes.

Minst tre mål i matchen

Dubbelt betalt för att vi får minst tre baljor i matchen. Givetvis klipper vi till på det! Tack och bock, Bet365!

Premiärer kan vara lite svårbedömda; inte sällan med favoriter i fara och direkt tillknäppta matcher – men här tror vi att det blir annorlunda.

Athletic Bilbao har svajat rejält under försäsongen; bjudit på lika bländande anfallsfotboll som hafsigt försvarsspel.

Fyra raka matcher för deras del har innehållit minst tre baljor och veckans EL-kvalmatch mot Panathinaikos var en speciell historia. Man vaknade inte till fören sent i matchen, men kunde ändå vända 0-2 till en 3-2-vinst på bortaplan under loppet av sex minuter i den andra halvleken.

På hemmaplan kommer Bilbao vilja sätta fart på matchen; pusha upp positionerna och lämna offensiva avtryck. Risken för att straffas får dock ses som betydande, mot en energisk nykomling med allt att vinna.

2-1? Över 2,5 mål spelas till dubbla insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, söndag 20/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 23%
2: 13%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%