Speltips Barcelona Athletic Bilbao 23 juni 2020

Speltips inför Atlético Madrid – Barcelona 14/10: En vinnare är identifierad

Vilket sätt att sätta punkt för kvällen, va? 20:45, Atlético Madrid mot Barcelona på charmerande Wanda Metropolitano. Oddssättarna förutspår en tajt historia och det kan det mycket väl bli, men vi håller ändå katalanerna som betydande favoriter inför matchen.

Efter ett helt misslyckat transferfönster och de dubbla förlusterna i Supercupfinalen mot Real Madrid var Barcelona satta under hård press och förutspåddes på flera håll och kanter bli ett fiasko det här spelåret.

Men hittills har vi inte fått se ens tendenser till det. De är ensamma om att ha vunnit samtliga matcher i Primera División, plockat 21 poäng av 21 möjliga, och har utöver det vunnit de två inledande Champions League-matcherna – över Juventus och Sporting CP.

Atlético Madrid är en del av det här skiktet bakom Barcelona i tabellen. De är placerade fyra i tabellen och har hela sex pinnar upp till katalanerna, vilket innebär att de spelar med lite av kniven mot strupen – för Atlético vill alltid utmana om titlarna. Om de har klass för det är en annan diskussion.

Enbart Sime Vrsaljko riskerar att missa matchen för Atlético Madrid, talar rapporter om. Gästerna har fortfarande Rafinha och Ousmane Dembélé på skadelistan. Andrés Iniesta har stått som ett osäkert kort under veckan, men tränade fullt dagarna före match och startar med största sannolikhet på lördag.

Leo Messi i toppform – sköt Argentina till VM

Atlético Madrid borta, visst är det en av de tuffaste möjliga uppgifterna att ställas inför i Primera División. Däremot värderar undertecknad Barcelona som så pass mycket starkare för närvarande att siffrorna till deras favör är värda att syna – med glädje.

Det har varit lite upp och ner för Atlético, som stått för ett par tapp som borde ha kunnat undvikas. Girona och Leganés borta är två exempel. De senare nämnda möttes innan uppehållet och den 0-0-matchen följde upp en hemmaförlust mot Chelsea i Champions League. Smådunkel form…

Barcelona har lyckats tysta kritikerna och vunnit nio matcher i följd, alla efter den där Supercupfinalen. Spelschemat kunde möjligen ha varit tuffare, men i dessa radda av matcher hittas bland annat 3-0-vinsten över Juventus.

Leo Messi har varit briljant för Barcelona hittills och stått för makalösa 11 baljor på sju seriematcher. Han har fått axla ett större ansvar i och med Neymars flytt och verkar trivas som fisken i vattnet med det. Under uppehållet sköt han dessutom sitt Argentina till VM med ett hattrick mot Ecuador.

2,63 x insatsen för bortavinsten är acceptabelt. Tack, Betway!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Få 8,00 för Barcelona att vinna + 100 kr gratisspel om Messi gör mål

Kampanjen gäller nya kunder hos Betfair. Klicka här för att ta del av den!

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner, rak tvåa
Odds: 2,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor i välkomstbonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 14/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 29%
2: 38%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%