11 augusti 2018 Huddersfield Chelsea Speltips

Speltips inför Atlético Madrid – Chelsea 27/9: Spännande och tillknäppt

En fantastiskt spännande match är på onsdagsmenyn i Champions League – Atlético Madrid mot Chelsea på Wanda Metropolitano. Speltips, odds och statistik hittar ni här.

Champions League-veckan rullar vidare och från den spanska huvudstaden har vi en höjdare som väntar. Grupp C:s favoritklubbar att nå slutspelet – men med press av italienska Roma, medan Qarabag är som skriven i sten för jumboplatsen – möter varandra och tunga poäng är i potten.

Nämnda Qarabag, från Azerbajdzjan, krossades med tennissiffrorna 6-0 av Chelsea i CL-premiären medan Atlético Madrid spelade oavgjort, 0-0, borta mot Roma – resultat som de båda kan vara tillfredsställda med, som sätter dem i bra positioner inför framtiden, i jakten på slutspelsbiljetterna.

Generellt är det också ett formstarkt Chelsea som kommer till spel, vilket tränaren Antonio Conte ska ha en stor eloge för; att kunna leverera resultat för sitt lag trots hans missnöje gentemot klubbstyrelsen. I Premier League, där man föll mot Burnley i premiären, har det därefter blivit fyra vinster och ett kryss – i ett mycket tufft spelschema.

Atlético Madrid är tvåa i Primera División, 4-2-0 i resultatraden, och formkurvan pekar spikrakt uppåt. Helgens hemmamatch mot Sevilla slutade i en stabil 2-0-vinst – den tredje vunna på raken.

Lagen kommer till spel med nästan hela deras trupper intakta. Atlético Madrid med endast Augusto Fernández borta, Chelsea med Danny Drinkwater dito. David Luiz är inte helt hundra, men ser ut att kunna spela.

Säkra före det osäkra

En spännande match blir det, utan tvekan. Men särskilt underhållande, om man enbart tar hänsyn till antalet chanser och mål i matchen? Tanken; nej.

Känslan är att matchen kommer präglas av Atlético Madrids solida försvarsspel. Till skillnad från flera av de andra europeiska jättarna lever de efter devisen – säkra före det osäkra. Stabiliteten i försvarsspelet är tokimponerande och det börjar redan på spetspositionerna, med ett effektivt presspel.

Tre av Atléticos fem senaste matcher har innehållit max ett mål, en två och övrig tre.

Det som utmärkt Chelsea de senaste veckorna är snarare anfallsspelet och deras offensiva styrkor, men här kommer de såklart visa enorm respekt för motståndarna och försöka varva stabilt bollinnehav med att droppa ner lite i banan, också beroende på varåt det barkar.

Någon sprudlande historia? Icke!

Spelar under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om det blir exakt två mål i matchen – till 1,80x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 30%
2: 25%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 62%