Speltips inför Atlético Madrid – Real Madrid 10/5: Den andra finalisten ska koras

Spelbloggare Publicerat: 10 May 2017

Champions League-semifinalreturen mellan lokalrivalerna Atlético Madrid och Real Madrid riskerar att bli en trött historia, varpå vi testar lyckan på kortmarknaden. Speltips, odds och förutsättningarna hittar ni här!

Hämta en CL-bonus hos Mr Greensätt in 100 kr, få två stycken gratisspel värda 100 kr/styck!

Tre mål mot noll.

Real Madrid – läs: Cristiano Ronaldo – dominerade det inledande mötet på Santiago Bernabéu och slutsiffrorna skrevs 3-0 efter ett hattrick från portugisen, som från många håll numera anses vara världens bästa fotbollsspelare.

Det var en briljant utförd match från Ronaldo, främst. Möjligtvis det bästa vi sett i hela hans karriär.

Matchen och resultatet underströk det faktum om att avståndet mellan den absoluta toppen och Atlético Madrid växt under det här spelåret och att de får det svårt att utmana på allvar framöver. Men vi ska fortfarande veta att det är ett fantastiskt material som Diego Simeone fogar över. CL-semifinal är inte illa pinkat…

Oddsen inför returen – över vilket lag som plockar den där finalplatsen – står i 26,00-1,02. Spelbolagen och dess oddssättare är med andra ord säkra på sin sak; det här är mer eller mindre helt avgjort – och så är det ju. Att hämta in tre mål, utan att ha fått in ett enda på bortaplan, mot Real Madrid, det är lite väl tufft.

Atlético kommer till spel utan Fernández, Vrsaljko, Juanfran och Giménez och Real utan Pepe, Bale och Carvajal.

Snålt med kort – på nytt

Det är alltså fokus på kortmarknaden inför matchen.

Medan oddssättarna ser chanserna stora för att det här närmast ska spåra ur – tror jag på en rätt snäll historia. Skulle till och med påstå att kortlinan, vilken är på 6,5, är helt felsatt. Rättvisande med liknande odds – 5,0? Eventuellt 5,5.

Visst, det är ett derby och en CL-semifinal – men såvida inte Atlético Madrid hämtat ikapp eller fått blodsmak, då är risken stor att vi kan vänta oss en rätt lågintensiv avslutning och framförallt inte några onödiga eller taktiska kort.

Det kastades upp fyra ostskivor i det inledande mötet och kvällens huvuddomare, turken Cüneyt Cakir, har bara passerat 6,5-linan i en av sina 12 senaste dömda Europamatcher, alla i Champions League.

Underspelet finns till 1,80x hos Bet365, men då räknas även de röda korten in – dessutom som två i statistiken – och vi finner därför större värde i underspelet hos Bwin, där endast de gula korten räknas för spelet.

Vi spelar alltså under 6,5 gula kort till 1,75 gånger fläsket hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 6,5 gula kort
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/5
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: