20 maj 2017 Åtvidaberg Trelleborg

Speltips inför Åtvidaberg – Trelleborg 20/5: Spelbolagen kan inte skilja dem åt – det kan vi

Vi tar oss ner i Superettan, till klassiska Kopparvallen, där det vankas match mellan Åtvidaberg och Trelleborg. Spelbolagen har svårt att skilja lagen åt – något vi har desto enklare till.

16:00 är det avspark mellan de här två klassiska klubbarna – och för inte minst Åtvidaberg är situationen hyfsat pressad.

Årets serieupplaga öppnades på värsta möjliga sätt av Åtvidaberg; med tre raka förluster och spåren från det sitter förstås fortfarande i. Trots att såväl spelet som resultaten förbättrats, är snittet på mindre än en pinne per match hittills och en av kvalplatserna neråt i seriesystemet innehas. Vi ska dock ha i åtanke att inte ens en tredjedel av Superettan är spelad och att det vänder fort.

För Trelleborgs del har det varit en hel del upp och ner i prestationerna. Förvisso har det ”bara” blivit tre vinster, men två av dessa har kommit med siffrorna 6-0 respektive 4-0. Svårt att veta var TFF står, då de visat upp en såväl fin högstanivå som svag lägstanivå. Fullt acceptabla 12 pinnar är i alla fall inne på kontot.

ÅFF ska vara favoriter

Spelbolagen verkar inte kunna skilja lagen åt inför matchen – vissa bookies menar att det är fifty-fifty, andra att Trelleborg ska vara knappa favoriter – och det köper jag inte.

För visst ska väl ÅFF vara favoriter, om än knappa, här?

Laget kommer från en fin 2-1-vinst borta över Degerfors senast efter att Isac Lidberg avgjort i den 93:e minuten och har nu siktet på årets första hemmatrea. Prestationen ska det ha funnits en del bra att hämta ur och det är därför med stärkt självförtroende de kommer hit.

Trelleborg må ha visat mer under seriestarten, men har tappat de senaste veckorna. Veckans hemmamatch mot Frej var inte alls bra utförd, fastän 0-1 vändes till 2-1 under slutminuterna, och den matchen följde upp en 0-3-torsk mot Dalkurd och dessförinnan 1-1 när Syrianska kom på besök.

Hemmaplansfördelen minskar förstås i och med att båda parter trivs bäst på plats, men den existerar alltjämt.

Åtvidaberg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,98x hos Bet365. Hittar värde runt tio punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Åtvidaberg +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 20/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 29%
2: 38%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%