16 november 2019 Tyskland Vitryssland Speltips

Speltips inför Australien – Tyskland 19/6: En stabil favorit

Confederations Cup, även kallat för-VM, är i dess inledande fas och när det vankas match mellan Australien och Tyskland har vi det inte speciellt svårt att ta ställning till de rådande oddsen.

Grupp B i Confederations Cup innehåller, förutom de här två länderna, också Kamerun och Chile, vilka möter varandra under söndagen. Dock innan det här speltipset var skrivet och publicerat.

Turneringens stora favoriter är Portugal, just Tyskland samt Chile. Två potentiella uppstickare är värdnationen Ryssland samt alltid lika intressanta Mexiko. Ovissheten ökar i och med att flera framstående och ordinarie pjäser hamnat utanför trupperna. Det är trots allt inte den högst prioriterade uppgiften, Confederations Cup.

Den tyska truppen innehåller massvis av kvalitet och spelare som är framstående ute i Europa, men intressant är att det inte finns en enda spelare över 30 år. Australien har tre, varav ena är rutinerade Tim Cahill, 37, som mest blivit känd för sin långa och trogna tjänst i Everton.

Genrepen inför den här matchen lämnade helt olika besked. Australien krossades med 0-4 av Brasilien medan Tyskland värjde undan blåbärsnationen San Marino med 7-0 i VM-kvalet. Dock helt olika typer av motstånd, så svårt att sätta finger på vart de står.

Tyskland klart bättre

De äldre spelarena må ha lämnats hemma, men det finns enormt med styrka i detta Tyskland – en handfull spelare på hög europeisk nivå, vilka vill stärka deras aktier inför det kommande världsmästerskapet.

Huvudrollsinnehavaren för Tyskland väntas vara mittfältspjäsen Julian Draxler, vars kapacitet är fantastisk. Även spelare som målfarlige Timo Werner samt världskeepern Marc-André ter Stegen kommer sticka ut med deras kvalitéer.

Som ni förstår; det må vara ett smått oerfaret, men likväl starkt Tyskland som kliver in i Confederations Cup.

Australien kommer inte upp i närheten av samma nivå som Tyskland. De finns en del spelare ute i Europa, men inte en enda som håller toppkvalitet. Blir tufft att räcka till här och vi lämnar förtroendet i tyskarnas händer med gott samvete.

Tyskland -1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst – plockas till 1,92x hos 888sport. Det betyder att spelet sitter om de vinner med minst två baljor, att det blir halv förlust om de vinner med exakt en och hel förlust vid oavgjort eller seger för Australien.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Superodds: Spela Tyskland till 5,0 gånger pengarna

Istället för ordinarie oddset 1,36 kan nya kunder hos Betfair spela på en vinst för Tyskland till hela 5,0 gånger pengarna. Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips: Tyskland -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, måndag 19/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 19%
2: 69%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%