Speltips Barcelona Athletic Bilbao 23 juni 2020

Speltips inför Barcelona – Deportivo Alavés 27/5: Kortspel från finalen

Kvällsfotbollen från Spanien står Barcelona och Deportivo Alavés för. Copa del Rey-final är det som väntar på Santiago Bernabéu och vårt speltips hämtas från kortmarknaden.

Kampanj: Skapa ett konto hos Betfair och få 4,00 istället för 1,14 för Barcelonavinst – klicka här! Använd kampanjkoden – ZFBM13.

Primera División-titeln missades på mållinjen och den hamnade hos ärkerivalen Real Madrid istället. Här kommer Barcelonas chans på en liten revansch – med en cuptitel, och det är ju så; en klubb av den här kalibern ska vinna titlar. Allt annat är ett fatalt misslyckande. Punkt.

God form kommer de till spel med, katalanerna. Efter uttåget ur Champions League mot Juventus har de löst sex vinster efter varandra.

Trots att Deportivo Alavés varit lite av en sensation under spelåret, är Barcelona kraftiga favoriter i den här finalen; 1X2-marknaden står i 1,16-8,50-19,00. En skräll är med andra ord, enligt dem, långt borta…

En sensation, ja. Som nykomling och hårt bottentippade har Alavés löst en niondeplats i Primera División och alltså en cupfinalplats. Faktum är att det här, vid händelse av en vinst, skulle bli den första stora titeln för klubben. Inte lite som är på spel. Barcelona har för övrigt vunnit de två senaste upplagorna av Copa del Rey.

Anmärkningsvärt är att Barcelona har både Sergi Roberto och Luis Suárez avstängda i den här tuffa finalen.

Galen position av Bet365

Det är en fantastisk match som väntar oss – ett revanschlystet Barcelona mot ett Deportivo Alavés som kan skriva klubbhistoria. Det känns som en av de hetaste cupfinalerna vi har på de europeiska scenerna det här spelåret.

Kortfokus är det från vår sida…

Linan är på 5,0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid fem kort – hos Bet365, vilket kan jämföras med 5,5 hos de flesta andra bolagen. Gissar att linan kan komma att justeras till närmare avspark.

Carlos Clos Gomez är kvällens huvuddomare och han har snittat 5,0~ kort ostskivor per match i årets La Liga. Fem röda har även kastats upp på de 22 tillställningarna.

Risken med spelet är att matchen kan tappa intensitet om Barcelona skulle dra ifrån, men visst borde Alavés kunna streta emot åtminstone? De är förlustfria i de sju senaste matcherna och den här finalen betyder så extremt mycket för dem.

Lite sidostatistik; tre av de fyra senaste Copa del Rey-finalerna har innehållit minst sex kort och övrig exakt fem.

Över 5,0 kort (asian handicap) spelas till 1,93 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Kampanj för nya kunder hos Betfair:

Observera: använd kampanjkoden – ZFBM13.

 Få 4,00 gånger pengarna på Barcelonaseger – klicka här!

Speltips:

Speltips: Över 5,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30, lördag 27/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 86%
X: 12%
2: 5%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%