Speltips inför Barcelona – Eibar 19/9: Tack och bock, Bet365!

Spelbloggare Publicerat: 19 September 2017

Serieledande och formstarka Barcelona är tillbaka på Camp Nou med siktet på tre färska pinnar. Lyckas de plocka dessa när Eibar står för motståndet? Möjligt – men inte utan problem.

Efter Supercupfinalen mot Real Madrid – och även innan dess – var undertecknad en av de som var snabba att spotta ut kritik mot Barcelona och problem kan mycket väl vara att vänta framöver, men över upptakten på spelåret finns det hyfsat lite att anmärka över. Fyra av fyra vunna i Primera División och med det en plats som herre på täppan samt en urstark 3-0-kross av Juventus i premiären av Champions League.

Det var nära att Barcelona tappade senast, men 0-1 vändes till en 2-1-vinst mot Getafe – och det var två inhoppare i huvudrollerna; Denis Suárez och Paulinho antecknades för baljorna. Stärker deras aktier inför framtiden, såklart.

Eibar landade på en hedersam tiondeplats förra året och ska väl i första hand befästa deras position som en mittenklubb innan man kan blicka uppåt, och det ska de ändå ha kapacitet för. Plats på den övre tabellhalvan?

Hittills har det blivit två vinster – mot Málaga och Leganés – samt två förluster – mot Sevilla och Athletic Bilbao – för Eibar. Hyfsat väntade utfall av matcherna; vinster mot de, på pappret, sämre parterna och förluster mot de bättre.

Ousmane Dembélé klev ut skadad mot Getafe och blir därmed sällskap för Rafinha på skade- och frånvarolistan. Gästernas lista pryds av Yoel Rodriguez, Fran Rico, Pedro León, Iván Alejo och eventuellt Iván Ramis.

Eibar skapade mycket senast

Det har knappast sprudlat om Eibar, men mot Leganés visade de upp positiva indikationer offensivt sett, även om det stannade vid en balja. Borde absolut ha blivit minst en till kan man tycka, medan det också släpptes till en del.

Barcelona kommer, som alltid, ha ett massivt bollinnehav och pusha upp positionerna. Detta kan öppna upp för ett förbättrat Eibar och därtill hade katalanerna defensiva bekymmer mot Getafe, då också spelårets enda mål släpptes in. Var illa ute vid flera tillfällen…

De två senaste inbördes mötena på Camp Nou har slutat 4-2 respektive 3-1, så Eibar har visat att det finns spets framåt.

Bet365 sticker ut rejält på BLGM-marknaden och erbjuder 2,10x för ja-alternativet medan resterande konkurrenter är en bra bit under dubbelt betalt för samma spel. Detta utnyttjar vi och varnar samtidigt för en justering närmare avspark.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Få 4,0 att Barcelona vinner!

Hos Betfair får nya kunder 4,0 gånger pengarna istället för 1,11 att Barcelona vinner över Eibar. Klicka här för att komma till kampanjen.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, tisdag 19/9
TV:  viasatfotboll logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: