Speltips Barcelona Athletic Bilbao 23 juni 2020

Speltips inför Barcelona – Juventus 19/4: 888sport sticker ut hakan!

Vi ställer in fokus på målen inför kvartsfinalreturen mellan Barcelona och Juventus på Camp Nou i CL-kvartsfinalen, där katalanerna inleder i brant uppförsbacke. Kan de, liksom mot PSG, mirakelvända?

0-4 i Paris blev till 6-5 efter matchen på Camp Nou, där de tre sista målen kom under loppet av de sju avslutande matcherna, i åttondelsfinalen. Ett mirakel? Nära på, åtminstone.

Nu sitter katalanerna i en liknande situation, med 0-3 att hämta in från Juventus Stadium i Turin. Å ena sidan, ett mindre mål att hämta in. Å andra sidan, ett klart tuffare motstånd. Summa summarum; någonting alldeles extra ska till för att siffrorna ska kunna vändas på – återigen.

Det var total klasskillnad i Turin; ett Juventus som straffade Barcelona så fort ytor öppnades upp. 34% bollinnehav – tre mål framåt och noll bakåt. Om Juventus inte setts som en av de hetaste titelkandidaterna tidigare, kan de väl inte annat nu?

Aleix Vidal och Rafinha missar matchen för Barcelona medan Arda Turan och Javier Mascherano är står som osäkra kort. Gästerna har Marko Pjaca out. Paulo Dybalas status är oklar just nu. Återstå att se om han kan medverka.

Hemma i Primera Divisón har Barcelona inte kunnat motsvara kraven som finns och det ser ut som att titeln kommer landa hos ärkerivalen Real Madrid. En Champions League-succé skulle därför sitta ännu bättre på sin plats, lite som en revansch?

Juventus ser däremot, i vanlig ordning, att jogga hem Serie A.

888sport sticker ut hakan

Som nämnt; fokus på målen. Ser möjligheterna för ett målpartaj som hyfsat stora här, fastän Juventus är oerhört försvarsstarka. Öppen matchbild?

Barcelona måste framåt direkt och vi vet om vilket krut de har på Camp Nou. Trots allt, en 6-1-vinst över Paris Saint-Germain snackas inte bort, även om motståndarna föll ihop som ett korthus i slutminuterna.

Hur som helst; då fick vi se full rulle redan från domaren blåste igång matchen. Räknar med att de kliver in här med exakt samma approach nu.

Gästerna må vara extremt starka i defensiven, men har inte varit överdrivet stabila på resande fot och besitter därtill ett omställningsspel i absolut toppklass. När ytorna att ställa om dyker upp, då är risken enorm att Barcelona straffas.

Kan, utan tvekan, se siffrorna skjuta i höjden här och när 888sport sticker ut – hänger efter? –  på målmarknaderna ser vi ingen anledning att inte klicka in polletterna. Spelvärde – uppdukat!

Över 3,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt tre baljor – synas till 2,02 gånger degen hos 888sport. Resterande bookies anser att överspelet ska vara favorit kontra undern på samma marknad, och visst är det de som är rätt ute?

Speltips:

Speltips: Över 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 21%
2: 17%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 33%