Streama Barcelona Cadiz

Speltips inför Barcelona – Las Palmas 1/10: Söndagsmatch på Camp Nou

Det kan finnas en övertro på mål när Barcelona är tillbaka på Camp Nou och Las Palmas står för motståndet. Ta del av allt inför matchen, oddsen och – ett speltips.

Kritiken som höjdes upp efter Supercupfinalförlusterna, dubbelmötet, mot Real Madrid är som bortblåst. Barcelona är extremt effektiva och har vunnit alla matcher i såväl Primera División, sex stycken till antalet, och de två i Champions League.

Något som är anmärkningsvärt i dessa matcher är att nollan hållits i hela sex av dem. Sist i veckans CL-batalj borta mot Sporting CP, där vinstsiffrorna skrevs 1-0 – en mycket tajt historia. Faktum är att det krävdes ett självmål från portugiserna för att avgörandet skulle fällas.

Ännu verkar spelförlusten av Neymar, till Paris Saint-Germain, inte påverka alltför mycket. Å andra sidan är det känt att det finns udd och kritik riktad mot klubbens styrelse från spelar- och publikhåll.

Las Palmas kämpar på med de resurser de har och kommer med största sannolikhet bli en del av seriens undre halva, som man också parkerar på just nu – efter fyra förluster och två vinster. Besvikelsen var påtaglig efter 0-2-förlusten mot Leganés för exakt en vecka sedan – på hemmaplan.

Nyförvärvet Ousmane Dembélé är långtidsskadad för Barcelona. Blytungt på en position, bredvid Luis Suarez och Leo Messi, där bredden inte är den största. Gästerna har en välfylld skadelista, prydd av Alen Halilovic, Dani Castellano, Vitolo och eventuellt Loic Remy.

Tätt spelschema

Det är såklart en match som Barcelona skulle kunna vinna med upp mot rena tennissiffrorna – eller kanske till och med mer? – men vi tycker att det är på sin plats med ett underspel till de utdukade oddsen.

Las Palmas är inte helt oävet och kommer ställa upp försvarsmuren här på Camp Nou – och framåt borde de ha försvinnande lite att hota med, så försvarsstarka som Barcelona är just nu. Dessutom har Las Palmas inte hittat nätet på de två senaste matcherna.

Energin, med att hålla tempot i spelet uppe, kan bli lite lidande på grund av det tajta spelschemat för katalanerna, även om de är vana med att matcherna duggar såhär tätt. Rotation är inte omöjligt att det blir på tal om. Skulle inte förvåna extremt mycket om någon av Leo Messi eller Luís Suárez inleder på bänken.

Oavsett vad är känslan att oddssättarna har en lite väl stor tilltro på målen denna söndagseftermiddag…

Under 4,5 mål synas till 1,95x hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, söndag 1/10
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 93%
X: 7%
2: 3%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%