Speltips inför Barcelona – Manchester United 27/7: Höjdare under natten

Spelbloggare Publicerat: 26 July 2017

Det blir bara bättre och bättre i International Champions Cup. Nästa match som vi tar sikte på spelas mellan Barcelona och Manchester United, två svenskfavoriter, och då testar vi ett specialspel med fokus på den andra halvleken.

FedExField är platsen är platsen där denna match ska utspelas. Avsparken tas under natten mot torsdagen, 01:30 exakt, svensk tid och matchen ses bäst på Viasat Sport Premium, Viaplay eller Unibet-TV. Saknar du ett konto hos Unibet? Öppna ett, få 1 000 kronor och se matchen – utan kostnad!

Barcelona visade framfötterna i turneringens första match när Juventus plockades ner med 2-1. Den som stack ut mest var Neymar, som ryktas till Paris Saint-Germain, när han hade lekstuga och smällde dit två baljor i den första halvleken, vilken dominerades av katalanerna. Som ett symptom på alla byten förändrades rollerna i den andra halvleken, men Barcelona kunde hålla emot efter reduceringsbaljan.

Även Manchester United kan vara tillfredsställda med deras inledande match, som var mot Champions League- och La Liga-titelhållaren, Real Madrid. 1-1 skrevs slutresultatet – målskytt; Jesse Lingard – innan United kunde vinna på straffsparkar. De stora rubrikerna efter matchen handlade dock om Ander Herrera – spanjoren blev inbytt efter halvtid, spelade sex minuter och fick sedan lämna planen med en skada. Han kommer förstås inte riskeras här.

Lever farligt mycket på topptrion

Dessa vänskapsmatcher är extremt svårtippade, åtminstone innan startelvorna skickats ut. Trupperna luftas rejält och nära på hela startelvorna byts inte sällan ut i halvtidspausen. Detta kan, enligt oss, öppna för en skräll i detta fall – i andra halvlek.

Att Barcelona är den bättre parten av dessa två är tveklöst, det ska vi inte sopa under mattan med – men de lever farligt mycket på topptrion, bestående av Neymar, Suarez och Messi. Under de senaste årens upplagor av försäsongsturneringen har de oftast fått inleda matcherna för att därefter bytas ut. Endast Suarez fick speltid i andra halvlek senast.

Och utan dessa – ska de ses som dominanta mot Manchester United? Absolut inte! ”De röda djävlarna” känns dessutom hetare än på länge och har skrapat ihop en riktigt slagkraftig trupp. Intressantast av dem alla? Romelu Lukaku. Världsklassanfallare!

United inledde matchen mot Real Madrid – vilken alltså slutade 1-1 – med de mest framstående pjäserna på bänken. Det är oklart hur de tänker denna match, men chansen finns att flera av dessa får hoppa in under de avslutande 45 minuterna kontra de inledande.

Men oavsett hur United ställer upp så ska de ha toppchans mot ett Barcelona eventuellt utan deras stjärntrio längst fram i banan – och det mesta talar för att minst ett par av dem får inleda matchen.

Manchester United att vinna den andra halvleken blir därför vårt spel till 3,80 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner (andra halvlek)
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot torsdag 27/7
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: