19 september 2017 Barcelona Eibar

Speltips inför Barcelona – Real Betis 20/8: Många frågetecken inför premiären

Kan en skräll vara att vänta när Barcelona och Real Betis premiärspelar mot varandra i Primera División? Vi är inne på den saken och lyckan testas på den asiatiska handikappmarknaden.

När kändes Barcelona mindre heta senast? Vi får bläddra tillbaka flera år i tiden. De har tappat Neymar till Paris Saint-Germain och den, för alla försvar, ökända topptrion är bruten. Dessutom förlorades den spanska Supercupfinalen mot Real Madrid med 1-5 över 180 minuters fotboll. Det verkar som man har en bra bit upp till den främsta titelkonkurrenten.

Inför den här matchen saknas även Luís Suárez för katalanerna. Han blir borta en månad framöver och då är det upp till Leo Messi att sätta fart på anfallsspelet. Mittbacksklippan Gerard Pique är ett frågetecken.

Förra spelåret hamnade Real Betis en bit nere på den undre tabellhalvan och ett delmål kan vara att ta position i mittenskiktet av tabellen, eventuellt den övre delen av den. Nu under Enrique Setién känns man snäppet starkare, när det hämtats in en handfull spelare av klass. Finns utrymme för förbättring, helt enkelt.

Real Betis kan hålla emot

Undertecknad får inte alls positiva vibbar av Ernesto Valverdes Barcelona. Prestationerna i El Clásico vill man bara vifta bort, men de visar på existerande problem.

Nu är Neymar ännu inte ersatt, Gerard Piqué riskerar att missa matchen och Luís Suárez är med all säkerhet out. Snacka om att inte minst anfallet tappar udd.

Katalanernas prestationer i dubbelmötet mot Real Madrid var under all kritik. Man fick inte fart på den possessionfotboll som under flera års tid varit deras signum; var därutöver extremt sårbara vid bolltapp och skapade oroväckande lite framåt.

Real Betis känns, som nämnt, intressanta med flera starka nyförvärv. Givetvis blir det inte på tal om att slåss uppe om Europabiljetterna, men det finns kapacitet för den övre tabellhalvan – absolut.

Tror att Real Betis kan stå emot här och i alla fall hålla det tajt, även om det inte skulle räcka ända in i kaklet.

Real Betis +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två baljor – smakar bra till de 1,90 x insatsen som dukas upp av Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Betis +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, söndag 20/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 13%
2: 6%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%