15 augusti 2018 Real Madrid Atlético Madrid

Speltips inför Barcelona – Real Madrid 13/8: Specialspel – till 3,25

Spaniens och två av Europas dominanter i Barcelona och Real Madrid ställs mot varandra i den inhemska Supercupfinalen. Första mötet av två ska utspelas på Camp Nou och därifrån synas ett specialspel, med fokus på korten, till hela 3,25 x såsen.

Nu är det nära! Det här blir stora startskottet för den spanska klubbfotbollen anno 2017/18 – med Supercupenfinal. Cupvinnaren Barcelona mot serievinnaren Real Madrid. 180 minuter av världsklassfotboll kommer avverkas innan spelårets första titel ska delas ut.

Hur ska Real Madrid kunna stoppas? De vann både Primera División och Champions League under fjolåret och har klivit ut som de stora dominanterna i Europa. CL har de vunnit två upplagor efter varandra och vid tre av de fyra senaste tillfällena.

Så, visst kan man påstå att Barcelona inleder det här seriespelet i en rätt brant uppförsbacke? De har dessutom förlorat superstjärnan Neymar till Paris Saint-Germain för en världsrekordsumma och den topptrio – just Neymar, Luis Suarez och Leo Messi – som snurrat upp försvar på löpande band de senaste åren är därmed sprucken. Ersättare har jagats, men hittills utan lycka. Liverpools Philippe Coutinho har varit huvudspåret.

Real Madrid kommer faktiskt från spel i en annan Supercupfinal, den europeiska. Där värjdes Manchester United, vinnare i Europa League, undan med 2-1 och det var siffror som borde ha blivit större. Efter en rad sämre prestationer i vänskapsmatcherna dessförinnan var det viktigt att komma på rätt spår.

De får syna flest kort

Från vår sida blir det ett specialspel inför matchen – och fokus ställs in på en specialmarknad med fokus på korten. Frågeställningen råder; vilket lag får syna flest ostskivor?

På marknaden, vilken hittas hos Bwin, ställs Real Madrid ut som klara favoriter i att åka på flest kort. Alldeles för stora sådana, menar vi.

Säkert är att Real Madrid har kapaciteten att sätta käppar i hjulen för Barcelona även på bortaplan, och mycket handlar om hur matchbilden utvecklas.

Om – som vi förutspår – Barcelona hamnar i trubbel; att de inte lyckas få in den första baljan tidigt och kan behöva bli smått desperata, kan det locka fram viss desperation och då blir tjuvnypen och övertrampen nära till hands.

Exempelvis fick Barcelona syna fyra kort mot Real Madrids två senast när lagen mötte varandra på Camp Nou.

3,25 gånger pengarna för att Barcelona får syna flest gula kort är, utan minsta tvekan, en missräkning från Bwin och den måste utnyttjas. In med pengarna!

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Barcelona
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, söndag 13/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 25%
2: 28%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%