Streama Sevilla Barcelona

Speltips inför Barcelona – Sporting CP 5/12: Dubbla insatsen

Att dubbla insatsen är målet för oss inför den för Barcelonas del betydelselösa och den för Sporting CP:s del oerhört betydelsefulla tisdagsmatchen på Camp Nou. Frågeställningen; blir det öppet eller tillknäppt?

Mycket ska till, men hedervärt är det att portugisiska Sporting in i den sista omgången fortfarande har möjligheten att nå Champions League-slutspelet. Mindre imponerande blir det inte när en klubb som Olympiakos på gruppens jumboplats spelat in blott en pinne.

Det enda som kan betyda slutspel för Sporting är dock att de vinner matchen medan Juventus tappar borta mot Olympiakos. En omöjlighet? Såklart inte, men inte långt därifrån. Två storskrällar som måste till, parallellt med varandra.

Gnistan av hopp blir lite större däremot lite större i och med att matchen för Barcelonas del är helt betydelselös. Oavsett om de skulle förlora, med vilka siffror som helst, håller de Juventus på avstånd och blir etta. Hur hårt tar katalanerna på matchen? Rotation kan vara att vänta.

Utöver potentiell rotation är Barcelona hårt drabbade av skadeproblem. Listan av spelare som saknas; Rafinha, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano, Nélson Semedo, Samuel Umtiti och Andrés Iniesta. Förloras såväl spets som bredd. Gästerna saknar enbart Jonathan Silva.

Underspelet av värde

Det är alltså en match helt utan betydelse för Barcelona, men rapporter tyder på att en en förhållandevis stark startelva kommer ställas ut. Med det understryker de att matchen tas på allvar, även om den mentala biten kan påverka.

På andra sidan planhalvan ska ett Sporting som istället har allt att spela för – och de måste vinna. Men undertecknad har svårt att se det innebära att de, åtminstone från början, kliver ut med en mycket offensivare approach. Istället – som om det vore en helt normal match; ställer upp försvarsmuren och hoppas kunna kontra effektivt.

Defensivt har Sporting stått pall i de tuffaste matcherna; föll med knappa 0-1 mot Barcelona och förlorade bortamötet mot Juventus med 1-2 medan hemmaditot slutade oavgjort, 1-1. De har visat att de har kapaciteten att mäta krafterna med dem och kunna hålla försvarsmuren uppe.

Risken är att matchen öppnas upp framåt slutet, beroende på resultat här och i den parallella matchen, men vi borde ändå kunna få se en någorlunda tillknäppt fajt på Camp Nou.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – spelas till dubbla insatsen hos Unibet. Insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/12
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 69%
X: 20%
2: 13%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%