23 november 2017 Köln Arsenal

Speltips inför Bayern München – Arsenal 19/7: Vänskapsmatch i Shanghai

Det må bara vara en vänskapsmatch, men borde det inte finnas lite revanschlusta hos Arsenal inför International Champions Cup-matchen mot den tyska dominanten Bayern München?

Observera! Avspark 13:20.

10-2, två stycken 5-1-vinster, lyckades Bayern München vinna med när de ställdes mot Arsenal i förra årets Champions League-åttondelsfinal och tyskarna har under de senaste åren utvecklats till en mardröm för Arsene Wengers ”Gunners”.

Denna match ska utspelas på mäktiga Shanghai Stadium och även om det bara är en 90-minutershistoria i vänskapens tecken måste väl Arsenalspelarna känna viss revanschlusta efter alla upprepande fiaskon och förra årets totala förnedring?

Grunden, stommen, i Bayern München är densamma från förra året. Ett av de nyförvärv som ska bli mest intressant att titta närmare på är James Rodríguez, från Real Madrid. Mycket fotboll och teknik i colombianen – men hur stort förtroende kommer han få?

Här i truppen lämnas Manuel Neuer och Arturo Vidal hemma, som det verkar. För Arsenal hamnar andra Lucas Perez och Mathieu Debuchy utanför truppen.

”Gunners” mest uppmärksammade nyförvärv hittills är av fransosen Alexandre Lacazette, som stod för 28 seriemål på 30 matcher, varav 28 från start, i Lyon förra året. Är han vad som saknats?

Räkna inte bort Arsenal

Favoriter ska de vara, Bayern München, men såhär stora? Det är desto mer tveksamt. Det handlar trots allt om en vänskapsmatch och med allt vad det innebär; rotation bland annat.

Arsenal borde ha fått rätt bra fart på benen efter de två matcherna i Australien – två välutförda matcher, där flera spelare som ska inneha huvudroller hittade rätt. Mål från både Oliver Giroud och Alexandre Lacazette, exempelvis.

Bayern München spelade senast för en och en halv vecka sedan, när en klubb från femtedivisionen krossades med 9-1. Långtifrån någon värdemätare. Här lämnas dessutom en del betydelsefulla pjäser hemma.

Det är lätt att stirra sig blind på namnen under försäsongen, när det istället handlar om att få fart på benen i första hand.

Öppet såhär på neutral plan?

Bethard erbjuder 1,86x för Arsenal +0,75 mål (asian handicap) och det är värt att syna. Då försäkrar vi oss att få halva insatsen tillbaka vid en uddamålsförlust.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 13:20, onsdag 19/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 55%
X: 25%
2: 24%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 38%