Speltips inför Bayern München – Bayer Leverkusen 18/8: Målspel i premiären

Spelbloggare Publicerat: 18 August 2017

Det är premiärtider i den europeiska toppfotbollen och under fredagen smygstartar tyska Bundesliga när storklubbarna Bayern München och Bayer Leverkusen ska mäta krafterna på Allianz Arena i huvudstaden.

Här har vi en fantastisk höjdarmatch till premiär att vänta. Två storklubbar är det som möter varandra – Bayern München som dominerar den tyska klubbfotbollen totalt medan Bayer Leverkusen hoppas kunna studsa tillbaka från en hemsk fjolårssäsong.

Avspark på Allianz Arena tas 20:30 och Bet365-TV streamar matchen – helt utan kostnad – för deras kunder. Hämta din välkomstbonus hos Bet365 och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Det var till och med så illa att Leverkusen hamnade på den undre tabellhalvan förra året, endast fyra pinnar från kvalplatsen neråt i seriesystemet. Det finns kvalitet i truppen, men en av de mest omsnackade händelserna under transferperioden har varit förlusten av Javier Hernandez, kallad Chicharito. Ett spjut som förlorats.

Leverkusen kommer från en oväntat svår kvalmatch i DFB Pokals första runda. Övertid krävdes för att värja undan Karlsruher SC, huserandes i tredjedivisionen. 0-0 var resultatet efter 90 minuter, 3-0 efter 120.

Bayern München är på nytt storfavoriter att vinna Bundesliga, som de i dominant stil vunnit fem år på raken. Vilka ska kunna utmana dem – Borussia Dortmund eller RB Leipzig? Nja, det mesta talar för ännu en plats som herre på täppan. Spelare för spelare är de klart bäst av alla i serien.

13 raka under 3,5 mål

Offensivt har Bayer Leverkusen inte kunnat ersätta Javier Hernandez på ett önskat sätt och det känns som att det kommer bli deras akilleshäl – anfallsspelet. Av resultaten i vänskapsmatcherna att tyda har det snarare varit tvärtom, men det kan ändras kvickt.

I den här matchen väntar vi oss ett Leverkusen som backar hemåt med i princip allt de har, som de flesta motståndare agerar mot just Bayern München. Med premiärnerverna – premiärer tenderar att bli lite tillknäppta – att ta hänsyn till kan en målsnål match vänta oss.

Bayern München är storfavoriter och det skulle en rejäl skräll till för dem att inte vinna den här matchen. Däremot är känslan att det hela kan inledas något krampaktigt och att det dröjer innan – om – målen trillar in. Målskyttet har varit ett genomgående huvudbry under försäsongen för Bayerns del.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre baljor – synar vi till 1,91x hos Bet365. Hela 13 raka inbördes möten har klivit under 3,5 mål, vilket får oss ännu mer säkra på att värdet finns där.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 18/8
TV: 
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: