Streama Bayern Munchen Dortmund

Speltips inför Bayern München – Borussia Dortmund 26/4: Cupsemin blir till kortfest

Stort spelvärde är uppdukat på kortmarknaden inför den skållheta DFB Pokal-semifinalen mellan ärkerivalerna samt storklubbarna Bayern München och Borussia Dortmund. Risk för sänkt odds?

Det perfekta hade kanske varit om de här två möttes i finalen; ärkerivaler, storklubbar och dominanter i den tyska klubbfotbollen på senare år, vilket inneburit att den där rivaliteten bitsks till ännu lite extra.

För att sätta statistik på den här dominansen; Bayern München har vunnit Bundesliga fyra år i följd med Dortmund som tvåor vid tre tillfällen. De två åren dessförinnan var det ”Die Borussen” som plockade hem kalaset och före det, Bayern på nytt.

Den här upplagan av tyska förstadivisionen håller Bayern München på att jogga hem. Finns inte på världskartan att de tappar in till jagande RB Leipzig, som är en riktig skrällkomet som nykomling, vilka däremot har ett visst försprång på just Dortmund. Ändrad maktbalans?

Hemmalaget har åkt på ett brutalt avbräck på målvakten, av många kallad – världens bästa, Manuel Neuer. Javi Martinezs och David Alabas status råder det viss osäkerhet runt och de kommer testas närmare avspark.

Värre är det ändock för Dortmund, speciellt på de defensiva positionerna. Marc Martra och Sokratis rapporteras missa matchen och så även Nuri Sahin.

Bet365 ute på tunn is

Finns ett par marknader där man kan tälja lite värde just nu och det i särklass största hittas på kortmarknaden. Bet365 har hamnat helt ur position och gissningsvis kommer de justera oddset närmare avspark, så här är det på sin plats att investera tidigt.

Det finns ett djupt hat mellan dessa klubbar och nu när en finalplats står på spel, är det lätt att hänt att det kokar över. Kan se det här spåra ur; kastas kort hit och dit. Gula som röda.

Cupens betydelse har dessutom stärkts i och med båda lagens uttåg ur Champions League-slutspelet. Dortmund suktar efter en titel och Bayern München kan rikta allt fokus på just cupspelet, eftersom de i praktiken är klara serievinnare.

De fyra senaste inbördes mötena har alla innehållit minst fem kort. Här är linan på 4,0 (asian handicap) och det betyder att vi får insatsen tillbaka om det bara skulle skickas upp fyra stycken. Exempelvis Bwin har linan på 4,5 med endast ostskivorna inräknade och i min bok är de mer rätt ute.

Tittar vi till huvuddomaren Manuel Gräfe, så har han skickar upp minst fyra kort i 6/9 senaste dömda matcherna.

Tänk också på att de röda korten rättas som två i statistiken hos Bet365. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Över 4,0 kort (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra – spelas till 1,90 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 4,0 kort (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 26/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 21%
2: 15%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 34%