18 december 2019 Monterrey Bayern München Speltips

Speltips inför Bayern München – Inter 27/7: Val av sida i dagsmatchen

Strålkastarljuset riktas mot The National Stadium i Singapore, där tyska Bayern München och italienska Inter ställs mot varandra i International Champions Cup. Vi har tittat närmare på matchen och landar i en slutsats – har vi en stabil favorit eller en dito i fara?

Observera! Avspark 13:30. Matchen ses bäst på Viasat Sport, Viaplay eller utan kostnad på Unibet-TV (1 000 kronor bonus).

Det är hektiskt såhär strax innan seriestarterna runtom i de europeiska toppdivisionerna. Saker och ting ska falla på sin plats; formen, de rätta formationerna och startelvorna hittas. För spelare som normalt står utanför startelvorna är det en toppchans att visa framfötterna, då ofta hela trupperna luftas.

Som det varit de senaste åren kliver Bayern München in i det nya spelåret som storfavoriter i Bundesliga, vilken de nu vunnit fem raka upplagor av.

Grunden i truppen är densamma för Bayern, men en spelare som undertecknad ser fram emot att se mer av är James Rodríguez, som kommer från Real Madrid. Colombianen har stora kvalitéer offensivt och skapade flera chanser mot Chelsea senast, utan att hamna i målprotokollet. Lyckas nu istället? En potentiell målskytt att klippa på livemarknaden!

Trots ett namnstarkt material har Inter inte lyckats leverera på flera år. Under fjolåret blev de exempelvis sjua – och det är under all möjlig kritik. Rutinerade Luciano Spalletti har hämtats in på tränarposten och frågan är om han är mannen som kan få den här skutan på rätt köl igen.

Minusspel på Bayern München

Undertecknad har nämnt i föregående rekar att det kan vara på sin plats att i första hand titta på skrälloddsen i denna typ av vänskapsmatcher – men här har vi svårt att se Bayern München svika.

Om vi bortser från 0-4-förlusten mot storsatsande Milan har Bayern levererat fullt acceptabelt under försäsongen. Den första halvleken mot Chelsea senast var fenomenal och efter 90 minuter stod man som vinnare, med 3-2.

Dock tål det att nämnas – ett par nivåer till ska Bayern München komma upp i. Formen kommer närmare?

Inter kommer från en 1-0-vinst över Lyon, där den första halvleken lämnade mycket att önska medan den andra var klart bättre. Över det stora hela är jag inte superimponerad av italienarna. Varken resultaten eller insatserna har lovat speciellt mycket och känslan är att denna säsong kan bli ännu ett plattfall för klubben. Överskattade?

Bayern München -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med en balja – tas till 1,93x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, torsdag 27/7
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 22%
2: 17%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 33%