18 augusti 2017 Bayern München Bayer Leverkusen

Speltips inför Bayern München – Real Madrid 12/4: 1X2-tecken hämtas

Den tyska mot den spanska ettan. Vilken match vi har att se fram emot! Allianz Arena är platsen, Bayern München värden och Real Madrid besökaren. Och spelet från matchen, hämtas från 1X2-marknaden.

Bayern München dominerar den tyska klubbfotbollen med järnhand; har vunnit Bundesliga fyra år i följd och i praktiken säkrat den femte raka titeln. Vad som saknats de senaste åren? CL-skalper. Turneringen vanns förvisso 2012/13, men därefter har det varit spansk dominans i det europeiska finrummet.

Och två av de här CL-titlarna de senaste tre åren har plockats av just Real Madrid, och vid båda tillfällen är det lokalrivalen Atlético Madrid som värjts undan i finalen, som förra året när det krävdes straffar för att skilja dem åt.

Hemma i Primera División är Real Madrid dessutom nära ännu en titel. Den enda nämnvärda konkurrenten, Barcelona, har spurtats ifrån och serien toppas med tre pinnars försprång – med matchen mindre spelad. Ska mycket till för att huvudstadslaget tappar det här…

Manuel Neuer och Thomas Müller – stora avbräck! – är out för Bayern. Gästernas enda frånvarande är Raphael Varane, alltjämt skadad.

Nyckeln – hemmafördelen

Nyckeln i det här dubbelmötet är – spelet och resultatet på hemmaplan. Gissningsvis kommer både Bayern München och Real Madrid vinna respektive hemmamatch. Frågan är; med vilka siffror?

Eventuella bortamål kan därför bli av största möjliga betydelse. Men fokus här och nu, matchen på Allianz Arena. Det som är relevant över 90, och inte 180 minuter.

Oddsen kan tyckas lite snåla, det är ändå två på ett ungefär lika starka lag som möter varandra, men undertecknad lockas starkt av spelen till Bayern Münchens favör och i synnerhet den raka ettan.

Som nämnt; hemmaspelet basen för Bayern München, särskilt ute i Europa. 16 raka på Allianz Arena är vunna, varav 15 av dessa under ordinarie tid, i Champions League – och då har man mött bland andra Atlético Madrid, Juventus och Barcelona.

Formen ser därtill mycket fin ut. Helgens klassiker mot Borussia Dortmund slutade i en komfortabel 4-1-seger. Real Madrid tappade sent och fick bara oavgjort, 1-1, när Atlético Madrid kom på besök. Tuff match – slitet fysiskt som psykiskt?

Den raka ettan är spelvärd till de 1,80 x insatsen som dukas upp av Betway. Spelvärde runt tio punkter neråt?

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 12/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 25%
2: 21%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%