19 november 2019 Holland Estland Speltips

Speltips inför Belgien – Holland 24/7: Överdrivet favoritskap

Grannationerna Holland och Belgien ställs mot varandra när allt ställs på sin spets i dam-EM:s grupp A och från matchen köper vi inte alls hur stort favoritskap holländskorna presenteras med.

Trots att Holland vunnit de två inledande matcherna i mästerskapet är avancemanget fortfarande inte helt spikat. Löser de minst oavgjort är det dock klart och sannolikt är inte ens det ett måste, beroende på resultatet mellan Norge och Danmark, som möter varandra parallellt med denna match.

Situationen är nämligen som sådan att just Belgien har tre inkasserade poäng och Danmark likaså. Därför skulle det bli en målskillnadsfråga när allt ska summeras om danskorna vinner deras avslutande match i kombination med en förlust för Holland här.

Holland har vunnit båda deras matcher med ett mål mot noll. Tajta matcher där försvarsspelet, liksom resultaten antyder, varit oerhört starkt. Är man till och med en utmanare till att plocka hem hela mästerskapet?

Gruppens överraskning har varit just Belgien, som höll det tätt med Danmark i premiären men ändå föll med 0-1. Därefter fick de, mot alla odds, revansch på direkten och vann med två mål mot noll mot Norge.

Belgien plusspelas

Givetvis kommer Holland, som klara favoriter i matchen, gå för segern – men krysset räcker, som nämnt, för att avancera vidare och vi tror absolut att de kan ställas inför problem denna afton.

Belgien har ändå bevisat att de inte är någon slagpåse i de två matcherna som spelats och lär vara uppumpat med självförtroende efter den helt oväntade trean mot världsnationen Norge. Det fanns även en hel del bra att hämta ur matchen mot Danmark.

Nu må Holland vara starkare på pappret och ska förstås inneha favoritskapet, men det är ändå relativt lite som talar för att de skulle köra över Belgien – och därför lockas vi starkt av plushandikappen på underdogen.

Belgien +1,0 mål (asian handicap) spelas till 1,91 gånger pengarna hos 888sport. Då försäkrar vi oss att få pengarna tillbaka om de förlorar med uddamålet.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Belgien +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 24/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 22%
2: 66%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%