14 juli 2018 Belgien England speltips vm 2018 specialspel

Speltips inför Belgien – Tjeckien 5/6: Något missvisande odds

Förberedelserna inför VM-kvalet fortsätter för Belgien och Tjeckien. Länderna ska gnugga på detaljerna i den sista träningsmatchen inför respektive uppgift i återstarten av kvalet. Skrällbud?

Vart står Belgien? Efter att fullkomligt ha briljerat i de inledande fyra kvalmatcherna, fick de endast oavgjort, 1-1, hemma mot Grekland i den senaste kvalmatchen, spelad slutet av mars. Allt pekar dock på att mästerskapet kommer nås, så tacksamt motstånd man ställs mot, men nivån måste ändå hållas uppe.

Här fortsätter förberedelserna i Bryssel, innan man ställs mot Estland i Tallinn under fredagen – en match som bara ska vinnas.

Tjeckien har desto tuffare konkurrens i kampen om en mästerskapsbiljett. Grupp C huserar de i och där är de trea när fyra omgångar är spelade, strax bakom tvåan Nordirland medan Tyskland, som väntat, dominerar. Blir att fajtas om den där andraplatsen och med den förhoppningsvis en playoffbiljett med den.

Nästa match i kvalet för tjeckerna spelas under lördagen, när Norge får besök. En småknepig match. Gäller att sätta detaljerna redan nu och hitta formen.

Byten och rotation att ta hänsyn till

Vänskapsmatcher är alltid ovissa och här har Belgien blivit oförtjänt stora favoriter, som om det handlade om en tävlingsbatalj.

Rotation och en herrans massa byten borde vi kunna räkna med och det rycker inte sällan sönder matcherna och eftersom Belgien spelar redan under fredagen – och Tjeckien under lördagen – kanske de är lite mer benägna att spara på huvudpjäserna?

Intressant fakta är att Belgien bara vunnit två, båda med uddamålen, av de sju senaste vänskapsmatcherna och då har de ställts mot mindre tungt motstånd än just Tjeckien.

Det brukar knappast sprudla om Tjeckien, men det är ett hyfsat stabilt lag och i en match som denna borde de kunna streta emot helt okej. Givetvis ska de ses som underdogs, dock inte i närheten av så stora som spelbolagen föreslår.

1-1?

Håller det enkelt och spelar Tjeckien +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 2,06 x insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – 2 x 100 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips: Tjeckien +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 x 100 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45, måndag 5/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 22%
2: 14%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 47%