Speltips inför Benfica – Manchester United 18/10: 1X2-tecknet lockar

Spelbloggare Publicerat: 18 October 2017

Ett iskallt Benfica mot ett skållhett Manchester United i Lissabon. Vi har inte alls svårt att välja sida när klubbarna ska mäta krafterna mot varandra och hämtar ut ett 1X2-tecken till alldeles för bra betalt.

Jumbon mot ettan. Benfica med två förluster av två möjliga, Manchester United med två vinster av två möjliga.

En bortavinst skulle i praktiken säkra Manchester Uniteds slutspelsplats i Champions League och det är uppenbart hur bra klubben, alla i och runtom den, mår av att spela på den här nivån, där de också hör hemma. Addera de fina resultaten i Premier League, med en andraplats, bakom lokalrivalen Manchester City, på det.

Benfica kan inte vara i närheten av lika tillfreds med vad de presterar. De har tappat fäste i inhemska Primeira Liga, är på efterkälken och tredjeplatsen, och har alltså inte lyckats spela in en enda pinne i de två inledande CL-matcherna. Förluster mot CSKA Moskva hemma, 1-2, samt Basel borta, 0-5.

I mittlåset talar mycket för att Victor Nilsson-Lindelöf tar plats för ”De röda djävlarna”. På de centrala mittfältspositionerna saknas fortfarande Paul Pogba och Marouane Fellaini, som båda varit framstående under året.

Benficas André Almeida är avstängd medan Jonas och Julio César är frågetecken med småkänningar.

Benfica ur balans

Normalt ska man ha respekt för Benfica, som stått för en del fina hemmaresultat ute i Europa de senaste åren, men nu är det svårt att se annat än att Manchester United ska lämna planen som vinnare och med tre inkasserade pinnar.

Manchester United har vunnit nio av de 11, spelårets alla tävlingsmatcher, senaste och spelat oavgjort i övriga två. Laget ser extremt solitt ut; har både bredd och spets, vilket också innebär att de kan rotera i backlinjen – utan att det direkt tär på kvaliteten.

En styrka för United är att de hanterar alla möjliga typer av matchbilder; kan föra danserna, liksom vara tillbakalutade och kontra effektivt.

Gällande Benfica finns inte mycket positivt att säga just nu. De varken levererar i seriespelet eller Champions League. Det är bara att smaka på de här siffrorna; uddamålsförlust hemma mot CSKA Moskva och brutala 0-5 i baken borta mot Basel.

Spelar den raka tvåan till finfina 1,87 x insatsen hos Bethard. Värde minst tio punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: