7 januari 2018 Lille Sochaux Speltips

Speltips inför Bergerac – Lille 2/3: David mot Goliat

Åttondelsfinalernamatcherna i Franska cupen radas upp en efter en – och härnäst står blåbärsklubben Bergerac mot Lille på Stade Jean-Antoine Moueix. Är det då skrällbud eller håller bortalaget för favoritskapet?

Tre divisioner. Det är vad som skiljer Bergerac och Lille åt. David mot Goliat. Å andra sidan, i cupen kan mer eller mindre allt hända. Galet ovisst och många storfavoriter som faller – någonting som hemmaspelarna vet om. Chansen finns.

Hemmalaget är en alltså en liten blåbärsklubb, men de har siktet uppåt i seriesystemet. En plats upp till tredjedivisionen jagas och i deras CFA-serie, är de tvåa – ettan avancerar uppåt – och det är extremt tajt i kampen om den där topplatsen. Sex klubbar inom en radie på fyra pinnar!

För Lille är situationen en annorlunda – de slåss istället med näbbar och klor för att överleva i Ligue 1, i den täta och ovissa bottenstriden. Plats 15, av 20, parkeras på och ner till kvalplatsen har man endast två pinnar. Det bränner…

Det här vinner Lille

Det är fortfarande, i skrivandets stund, stora frågetecken runt hur lagen kommer formeras. Gäller att greppa de halmstrån som finns och bygga någonting utifrån dem – och plocka hem värdet som finns uppdukat. För ja, det finns.

En av de faktorer som nästan är en förutsättning för skrällar – av den större modellen – i cuperna är att underdogen kommer till spel med fullt fokus. Motivationsfaktorns betydelse ökar.

Frågan är då hur mycket kraft Bergerac kan investera i den här bataljen? De är ju trots allt mitt inne i en uppflyttningsstrid och den är givetvis första prioritet. Annat finns inte på kartan.

Lille ska samtidigt undvika nedflyttning från Ligue 1, men formerade en stark startelva i den förra rundan mot Nantes – 1-0-vinst – och verkar tycka att det finns utrymme att på allvar satsa här i cupen.

Gillar helt enkelt Lilles chanser här.

Lille -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – spelas till 1,88 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lille -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 2/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 22%
2: 65%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 46%