kampanj vm 2018

Speltips inför Bochum – St. Pauli 28/7: Premiärdags i Bundesliga 2!

Känner ni? Det är premiärtider! Äran att stå för premiären i den tyska andradivisionen får Bochum och St. Pauli, som möter varandra på Ruhrstadion – och från matchen har vi på Spelbloggare hittat ett smakrikt speltips.

Här och nu inleds jakten på en plats till finrummet, Bundesliga. Är det här tänkbara utmanare till dessa platser?

Det finns förstås hetare kandidater till dessa, men varken Bochum eller St. Pauli ska räknas bort i diskussionen. De förstnämnda står i 7,50 och de senare nämnda i 7,00 x insatsen för att studsa uppåt i seriesystemet.

Förra året hamnade lagen båda två i mittenskiktet av tabellen, den övre tabellhalvan men med ett stort avstånd till topp tre – men det finns utrymme för förbättring. Det är tveklöst.

Bochum har spetsat till truppen och dessutom plockat in en ny huvudtränare i Ismail Atalan. Även St. Pauli har roterat på tränarpositionen – Olaf Janssen, som senast kommer från Stuttgart, får förtroendet.

Lagen har båda haft en lyckad försäsong rent resultatmässigt. Nu ska vänskapsmatcherna inte läggas alldeles för stor vikt vid, men ett facit som sex vinster av sex möjliga stärker såklart St. Pauli inför premiären. Bochum har även de levererat, mot blandat motstånd, och i genrepet förra veckan spelade man oavgjort, 2-2, mot Borussia Dortmund. Styrkebesked!

Rivstartar på hemmaplan!

Undertecknad värderar dessa parter som hyfsat jämnstarka. Möjligen så att St. Pauli har lite vassare udd och ska ses med snäppet bättre chans att slå sig in i striden om de åtråvärda uppflyttningsplatserna.

Men såhär på hemmaplan ska Bochum, utan tvekan, gälla som rätt klara favoriter – något som oddssättarna också presenterar dem som. Men i min bok, lite för små sådana…

Bochum kommer till spel med en bättre trupp än i fjol och är stärkta av det fantastiskt utförda genrepet, där de faktiskt var på målsnöret att vinna över Borussia Dortmund – men ”endast” fick oavgjort efter två insläppta i slutminuterna.

Tar Bochum tag i det här redan från start?

Första målet i matchen: Bochum – spelas till 1,95 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Första målet i matchen: Bochum
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 28/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 31%
2: 34%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%