3 juli 2019 Brasilien Argentina Speltips

Speltips inför Bolivia – Argentina 28/3: Fint spel från tidiga VM-kvalmatchen

Tisdagens tidiga sydamerikanska VM-kvalmatch står Bolivia och Argentina för. Avspark tas 22:00, svensk tid, på Estadio Hernando Siles, varifrån vi plockar ut ett 1X2-tecken till bra betalt.

Kampen om de här VM-platserna är löjligt spännande i det sydamerikanska kvalet och det vänder oerhört fort.

Efter två raka vinster, varav ena med 1-0 hemma över Chile förra veckan, har Argentina studsat upp på tredjeplatsen i tabellen, alltså en av de som leder vidare, men ingenting är skrivet i sten. Ynka två pinnar skiljer ner till både kvalplatsen och död mark. Vartåt barkar det?

För Bolivia handlar det om att rädda deras anseende, kort och enkelt. Det finns inte kvalitet att utmana om VM-platserna och istället står man inför en liten ”match i tabellen” mot Venezuela om att undvika hamna sist. Och just nu är Bolivia pinnen ovanför dem.

Förra veckans match för Bolivia slutade i en 0-1-förlust borta mot Colombia – en match där siffrorna nog borde ha blivit större. Klasskillnad.

Klasskillnad

Hemmaplansfördelen har visats vara av enorm betydelse här i VM-kvalet. Lite statistik som sätter prick på det är att endast två nationer, Brasilien och just Argentina, inte har fler förluster kontra vinster på resande fot hittills.

Tittar till vi Argentina har de absolut inte varit speciellt dominanta – 2-3-1 står bortafacit i. Är det då rimligt att lämna förtroendet i deras händer till siffror en bra bit under dubbelt betalt?

Svaret – ja. Här borde skillnaden vara så pass stor att siffrorna på spelen till Argentinas favör blir värda att syna.

Given klasskillnad här, alltså. Argentina plockade dessutom en mycket fin trea hemma mot Chile senast, 1-0 efter att Leo Messi levererat från 11 meter. Satt en bit inne, men alltjämt moralstärkande. Detta följde dessutom upp en 3-0-vinst över Colombia i november, så formen är verkligen hittad.

Bolivia stod inte för någon vidare prestation mot Colombia förra veckan. Det dröjde förvisso till den 83:e minuten innan 0-1-målet – det första och sista – kom, men ser vi till målchanserna i både kvalitet och kvantitet, borde siffrorna ha skjutit i höjden. Framåt hotade man inte alls.

Liknande matchbild nu?

Den raka tvåan spelas till finfina 1,90x hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Argentina vinner, rak tvåa
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, tisdag 28/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 27%
2: 53%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%