Speltips inför Borussia Dortmund – Real Madrid 26/9: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 25 September 2017

Här är ett odds som kan sjunka och vi uppmanar således att; skynda, fynda! Ett pressat Borussia Dortmund mot ett iskallt Real Madrid. Betyder det en tillknäppt match? Icke, menar vi!

Spelåret, det tyska och spanska, är bara i dess startfas och mycket kommer hinna förändras, men starka tendenser åt vartåt det barkar syns till redan nu…

Real Madrid, som vann både Primera División och Champions League förra året, har inte förmått att leverera som väntat och framförallt önskat. Sex matcher in i seriespelet har det blivit blott 11 pinnar, och med det en femteplats, medan den främsta konkurrenten, Barcelona, kammat fullt. Offensiven är oerhört kall, helt till skillnad från vi blivit vana att se Real.

Det är ett uppenbart omskakat Real Madrid som kommer till spel, vilket också synts på spelarna i matcherna. Uppgivet och förvirrat…

Champions League-premiären vann spanjorerna dock med 3-0 över APOEL. Ändå – en lite halvdan prestation. Smått uddlöst mot ett klasserna sämre motstånd.

Situationen är annorlunda, faktiskt helt den omvända, för Borussia Dortmund, som spelar suverän fotboll i Bundesliga. 16 pinnar på sex matcher är en rejäl skörd och den placerar dem som tabelletta. 19-1 i målskillnad och de tre senaste matcherna har vunnits, efter CL-premiären, och på dessa har det blivit hela 14 baljor framåt.

Den där Champions League-premiären var mindre lyckad, då det blev en 1-3-förlust borta mot Tottenham. Det var kanske inte helt rättvisande utifrån matchbilden formades, men det är målen som räknas och nu är situationen pressad, i den hårda konkurrensen om slutspelsplatserna.

Skadelistan är alltjämt fullproppad för Dortmund, som trots det lyckats leverera resultat. Ingenting nytt på tapeten. Även Real Madrid har dragits med skadeproblem. Nu saknas bland andra Marcelo och eventuellt Toni Kroos.

Fyra mål i båda förra årets möten

Det är målen i fokus här. Trots Real Madrids kyla, kan vi inte annat än att förutspå en målrik historia – av flera orsaker. Mållinorna är rätt upptryckta, men värdet på överspelen finns fortfarande där och risken är att oddsen kommer justeras till närmare avspark. Därför; skynda, fynda!

Dortmund är småpressade efter den misslyckade premiären och kommer förstås försöka sätta avtryck här. Kliver ut med en offensiv jargong – något som öppnar upp för världens i särklass bästa kontringslag, Real Madrid. Kanske är detta en bra tajmad match för spanjorerna, som inte sett alls heta ut på sistone?

Och offensivt levererar tyskarna enormt. 14 baljor på de tre senaste matcherna. Å andra sidan blev de svårt sårade av Tottenham, 1-3-förlust, i CL-premiären. Ännu tuffare nu…

Lagen möttes även i fjolårets CL-gruppspel och båda matcherna slutade 2-2 – öppna, målrika och jämna matcher. Får vi minst fyra mål på nytt nu?

Över 3,5 mål investeras i till fina 2,05 gånger pengarna hos Betsson, som vi på Spelbloggare erbjuder er kunder en unik välkomstbonus hos.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 + 400 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 26/9
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: