15 mars 2019 Borussia M'gladbach Freiburg Speltips

Speltips inför Borussia M’gladbach – Frankfurt 25/4: Öppen semifinal

Den första finalisten i tyska DFB Pokal ska koras – blir det Borussia M’gladbach eller Frankfurt? Den frågeställningen undviker vi att ta position i och testar istället lyckan på målmarknaden.

Nu när säcken snart ska knytas ihop handlar inte sällan om att ta position och hitta vägar ut i Europa för flera av lagen. För både Gladbach och Frankfurt är såväl cupen som serien, Bundesliga, möjliga för det.

Men frågan är om cupen inte är prioriterad just nu. Endast fyra klubbar återstår, vi är alltså i semifinal och en finalplats ska delas ut, och förutom att man når ut i Europa League som vinnare, är det också en titel – någonting som stärker varumärket, ekonomin samt att det finns en stor dos prestige i det.

Skillnaden är dock stor mellan lagen, det måste nämnas. Allt som allt är Gladbach en klar besvikelse; att de inte förmått att utmana uppe i toppskiktet. Frankfurt? En stor succé. De var ju faktiskt på vippen att trilla ur finrummet förra året.

Den andra finalisten ska koras under onsdagen; Bayern München eller Borussia Dortmund.

Ett av de stora problemen för Borussia M’gladbach under säsongen har varit skadeproblematiken. Exempelvis är stjärnan Thorgan Hazard tveksam för spel här, precis liksom anfallaren Raffael. Största bekymren för Frankfurt är tveksamheterna runt Jesus Vallejo och Alexander Meiers medverkan.

Målrikt?

Oavsett om ett par offensiva pjäser skulle missa här, finns det värde i överspelen på målmarknaden. Köper inte hur oddssättarna tänker.

Melodin för Gladbach har ljudit – målrikt. Statistiken i deras tre senaste matcher; fem, åtta fem. Anmärkningsvärt speciellt då målen varit fördelade åt båda håll. Gemensam faktor i matcherna; hur sårade man blivit i omställningssituationer, bolltapp och liknande.

Det har även varit en del fart och fläkt runt Frankfurt, som bröt en sämre svit med att vinna över Augsburg med 3-1 senast. Innan dess; förlust med samma siffror mot Dortmund och 2-2 mot Werder Bremen.

God målform, sämre defensiv dito. Så har det sett ut för både Gladbach och Frankfurt på sistone. Målrikt?

Vi kan inte bortse från hur bra betalt vi får på överspelen och klipper det på 2,25-målslinan (asian handicap) – halv förlust vid exakt två mål – till 1,84x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 25/4
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 26%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%