Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips inför Bournemouth – West Ham 11/3: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Vi styr över till Vitality Stadium, där Bournemouth väntar för West Ham. Oddssättarna har det svårt att skilja lagen åt – för oss är den uppgiften enklare.

Inte en enda vinst under 2017, nio matcher, varav åtta i Premier League, och Bournemouth håller på allvar att dras in i bottenstriden. Så lite som fem pinnar är avståndet ner till bottentrion på och i en period när flera av konkurrenterna därnere hittat formen, måste resultaten börja pricka in även för AFC.

West Ham cirkulerar om i det ömsom bekväma och ömsom hopplösa mittenskiktet av tabellen. Mycket kan fortfarande förklaras, varför de inte är högre uppe, i den urusla seriestarten – alla tapp har inneburit att de, trots att det med tiden blivit mycket bättre, inte kunnat sätta plåster på såren. Målet? Lösa en plats på den övre halvan.

Fördel West Ham

Oddssättarna, de menar att det här ska vara runt fifty-fifty. Vi? Givetvis ska West Ham vara favoriter.

Bournemouth får inte alls till det och har alltså inte vunnit under hela 2017, på nio matcher. Tre kryss och sex förluster. Klart fall framåt nu senast när man lyckades lösa 1-1 borta mot Manchester United, men det var med en hel del flyt och kanske framförallt tack vare Uniteds ineffektivitet.

Nu väntar också en helt annorlunda matchbild, med lite mer öppet spel. Som försvarsspelet sett ut kan man därför ställas inför stora bekymmer.

West Ham föll med knappa 1-2 i derbyt mot Chelsea förra veckan och det är inte någon katastrof. Inte alltför bra resultat veckorna innan dess heller, men av prestationerna att döma borde fler pinnar kammats in.

När nivån på motståndet trycks ner lite, då har West Ham ett oerhört bra facit. Flesta nederlagen har istället kommit mot topp sex-klubbarna.

Tyrone Mings och Andrew Surman är avstängda för Bournemouth och med det blir det här förstås ännu tuffare. Kaptenen Simon Francis är även han osäker för spel.

West Ham +0 mål (asian handicap) – pengarna tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,03 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: West Ham +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 28%
2: 35%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 46%