Speltips inför Brasilien – Chile 11/10: Nattmacka från sydamerikanska VM-kvalet

Spelbloggare Publicerat: 10 October 2017

Är en skräll mellan redan mästerskapsklara Brasilien och ett hårt pressat Chile tänkbar i slutspurten av det sydamerikanska VM-kvalet? Inte omöjligt och det är delvis med den tanken vi formar vårt speltips inför matchen.

Med det här kvalet har Brasilien inte bara blivit klara för VM i Ryssland sedan en bra tid tillbaka, utan också tack vare det målats upp som en av de mest självklara titelkandidaterna. Galen leverans! 17 matcher har summerats i 11 vinster, fem oavgjorda och ynka en förlust. Inför den här matchen är de hela tio pinnar före tvåan Uruguay, trots att vissa tendenser till att redan ha slappnat av märks till.

Det borde kanske ha blivit en trea, men Brasilien fick ”bara” oavgjort borta mot Bolivia senast i en mållös historia. Enklare ska det förstås vara att tända till i en hemmamatch mot en stornation som Chile, men motivationsfaktorn är alltjämt ett frågetecken inför matchen.

Chiles maskineri har hackat på sistone och mästerskapsplatsen, som verkade närmast säker för några matcher sedan, är faktiskt i fara. Tredjeplatsen parkeras på, men det är tajt i tabellen och vid värsta möjliga scenario kan de passeras av tre konkurrenter och till och med missa playoffplatsen.

Mittfältspjäserna Arturo Vidal och Francisco Silva är avstängda för Chile – illa tajmat. Brasilien har försvarsklippan Thiago Silva skadad och out.

Brasilien slappnar av

Chile kan behöva gambla en del i den här matchen, då även ett oavgjort resultat kan ställa till det och få dem att missa världsmästerskapet – något som vi tänker kan öppna upp matchen, i kombination med att Brasilien kan ta plats på planen utan press och därför spela ut.

Det har till och med öppnats upp för viss rotation i Brasilien, men offensivt är kvalitéerna stora och att de ska lämna en hemmamatch mållösa – det har jag svårt att se. Dessutom har de råd att spela mer avslappnat, vilket också öppnar upp för bortamål.

Känslan är att tempot snabbt kommer skruvas upp i matchen och att vi får se mål åt båda håll under denna nattmatch, svensk tid.

Båda lagen gör mål – ja plockas till 1,80x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot onsdag 11/10
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: