29 mars 2017 Brasilien Paraguay

Speltips inför Brasilien – Paraguay 29/3: Tack och bock, Mybet!

Briljans senast. Fixar Brasilien ännu en trea här i det sydamerikanska VM-kvalet? Vårt speltips inför deras hemmamatch mot ett kapabelt Paraguay hämtas från målmarknaden och är värt 1,72x.

Blodsmak! Paraguay har, i och med 2-1-vinsten över Ecuador senast, också stärkt deras aktier rejält för att bli en del av den övre halvan i VM-kvalet, och således minst få spela playoff. Upp till den nämnda motståndaren, från sjundeplatsen, femman Ecuador har man två pinnar till, liksom Colombia ovanför. Men konkurrensen är enorm.

Brasiliens verklighet är en annan – de har spurtat ifrån i toppstriden. 13 matcher har landat i nio vinster, tre kryss och en förlust. Det är efter sommarens OS-mästerskap som landslaget helt och hållet ryckt upp sig, som om glädjen hittats på nytt i den brasilianska fotbollen. Dessförinnan såg det rätt tungt ut…

Förra veckan stod Brasilien för en briljant vändning borta mot Uruguay, där 0-1 blev till en 4-1-seger. Suverän prestation mot en av Sydamerikas absolut starkaste fotbollsnationer. Paulinho smällde in ett hattrick och Neymar en balja.

Dani Alves är avstängd för Brasilien efter sin synade ostskiva senast. Avbräck förstås, men ska inte påverka alldeles för mycket.

Backar hemåt med allt manskap

Matchbilden är inte alls svår att förutspå – ett Brasilien som kommer ha ett enormt bollinnehav mot ett Paraguay som ställer upp försvarsbussen och i första hand försöker bevaka det resultat de har från avspark och i andra hand kontra effektivt.

Det ryktas till och med om att en, på pappret, defensivare uppställning kan presenteras från Paraguay, kontra senast i 2-1-vinsten över Ecuador.

Brasilien släppte förvisso in ett mål senast, men det i en helt annan typ av match och mot en helt annan typ av motståndare. Defensiven hålls ihop på ett imponerande vis och nollan är hållen i 5/6 senaste matcherna.

Blir fullt fokus på defensiven för Paraguay, någonting annat finns inte på kartan. Ge Brasilien lite ytor, och man blir straffade – något som bortalaget är väl medvetna om. Ser vi till deras bortamatch mot Argentina här i kvalet, slutade den i en 1-0-vinst – en taktiskt perfekt utförd match. Allt som allt – fem av sex bortamatcher där det bara målats åt ena sidan.

Mybet sticker ut hakan på BLGM-marknaden och erbjuder hela 1,72x för nej-alternativet och då kan vi inte hålla fingrarna borta. Den konkurrent som betalar näst mest är hela tio punkter under dem.

  Rygga spelet hos Mybet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:45, natten mot onsdag 29/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 13%
2: 5%
Över 2,5 mål: 66%
Under 2,5 mål: 38%