1 november 2019 Barnsley Bristol City Speltips

Speltips inför Bristol City – Aston Villa 25/8: Målskytt till 3,50 gånger pengarna

En målskytt – till oddset 3,50 – är identifierad inför fredagens Championshipmatch mellan Bristol City och Aston Villa på Ashton Gate Stadium. Vem?

Överlevnad, det är främsta fokus. Därefter en så pass bra plats som möjligt. Med de kravbilderna kommer Bristol City enkelt undan med den här seriestarten; fem pinnar på fyra matcher; en vinst, två kryss och en förlust. Däremot var det med viss besvikelse som det bara blev oavgjort, mållöst, när Millwall besökte Ashton Gate Stadium för snart en vecka sedan.

Annat var det i veckans Ligacupmatch, där Bristol City, på bortaplan, vann över Watford med siffrorna 3-2. Svenske Niclas Eliasson stod för sitt första mål för klubben, i hans första match från start.

På tal om de där kravbilderna, så är det med besvikelse som Aston Villa avverkat de inledande fyra matcherna av årets Championship. Den absoluta starten var under all kritik, men nu pekar i alla fall formkurvan uppåt – Norwich värjdes undan med 4-2 hemma i den förra omgången.

I veckans cupmatch mot Wigan, etta i League One, vann Villa med tokstabila 4-1 i en match som båda parter roterade hejvilt i.

Milan Djuric är det enda namnet på Bristol Citys skadelista. Gästerna har Jonathan Kodjia samt Jack Grealish borta.

Stekheta Bobby Reid klipper till på nytt

Målskytten, ja – vem? Den spelaren vi fokuserar på är – Bobby Reid.

Den lilla mittfältaren, som han i alla fall varit, har fått axla en offensivare roll under spelåret, jämsides en anfallare – och det har varit ett succédrag från tränaren Lee Johnson. Bobby Reid är nu delad skytteligaetta i Championship med fyra baljor på lika många matcher.

Dessutom blev han målskytt i den här cupmatchen mot Watford, efter att ha hoppat in i halvtid.

Aston Villas försvarsspel har visats svajigt under seriestarten. De har varit inblandade i flera öppna och målrika matcher.

Undertecknad tror att det här blir en match där ytor kommer uppstå åt båda håll och det borde gynna en spelare som Bobby Reid…

Robby Reid målskytt ”anytime” spelas till finfina 3,50x hos Betrally.

  Rygga spelet hos Betrally – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bobby Reid målskytt “anytime”
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 25/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 30%
2: 32%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%