1 november 2019 Barnsley Bristol City Speltips

Speltips inför Bristol City – Huddersfield 17/3: Stabilt favoritskap?

Ena parten jagar uppflyttning, den andra nytt kontrakt. Verkligheterna är helt olika för Bristol City och Huddersfield när de drabbar samman under fredagskvällen. Vad landar det i?

Toppchans! Här kan Huddersfield på allvar koppla kontakt med topp två-klubbarna, Newcastle och Brighton, i Championship och då skapa sig möjligheten att studsa upp i Premier League utan playoff. Trea är de just nu och med en match mindre spelad än båda de nämnda konkurrenterna, som tappat lite på sistone, har man sex pinnar upp till dem.

Mycket som är positivt i Huddersfield för tillfället alltså, men det vänder illa kvickt. Ett par veckor av sämre resultat och situationen är en helt annan.

Bristol City har allt att förlora. De är tredjejumbo med 38 inspelade pinnar på 37 matcher och således på en av de platser som leder neråt i seriesystemet. Upp till säker mark, bara ynka pinnen. En handfull konkurrenter finns i samma skikt av tabellen, riskerar att trilla ur Championship. Bottenstriden blir en nagelbitare!

Mark Little och Milan Djuric är out för Bristol City medan Kasey Palmer och Harry Bunn saknas för Huddersfield.

Botten mot toppen

Gillar Huddersfields chanser här. Visst ska de väl ses som åtminstone något större favoriter än spelbolagen antyder?

Det finns få – inga? – enkla matcher i Championship, men det är ändå botten mot toppen här. Betydande skillnad – 38 inspelade poäng mot 71 stycken talar sitt tydliga språk. Som motvikt till det känns hemmaplansfördelen som förhållandevis liten…

Huddersfield är extremt solida och hållit en fantastisk standard flera månader i följd. Ser vi till de 18 senaste Championshipmatcherna; 13 vinster, tre kryss och endast två förluster. Förra veckan löstes en 1-0-vinst borta över Brentford och siffrorna var desamma mot Aston Villa dessförinnan. Starkt!

Även Bristol City har kunnat hämta andan lite på sistone och visats svåra att slå. 1-3-1 i formraden och den där vinsten kom nu senast, mot bottenkonkurrenten Wigan. Det känns dock som att formen kan raseras rätt fort och här ställs de mot en av de tuffaste möjliga motståndarna i serien.

Undertecknad har extremt svårt att se Huddersfield förlora och ser deras vinstchanser som stora. Slutsats?

Huddersfield -0,25 mål (asian handicap) spelas till 2,07 x fläsket hos Bet365, som också streamar matchen för deras kunder – helt utan kostnad!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Huddersfield -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 17/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 29%
2: 41%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%