11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips inför Bulgarien – Frankrike 7/10: Känn pressen, “Les Bleus”…

En lite tuffare bortamatch väntar ”Les Bleus” i VM-kvalet – mot ett Bulgarien som visats fantastiskt hemmastarka. Från Sofia och Vasil Levski National Stadium plockas ett målspel hem…

Det skulle krävas ett mirakel för Bulgarien att kliva upp på gruppens andraplats och därmed eventuellt få kvala, men bara det faktum att den matematiska chansen finns där när två matcher återstår är ett stort styrkebesked från dem. Detta speciellt eftersom situationen verkade så hopplös när halva kalaset var avverkat.

Fjärdeplatsen står Bulgarien på just nu; pinnen bakom trean Holland och fyra pinnar bakom tvåan Sverige. Mer eller mindre en omöjlighet att de fixar det, men såvida den matematiska chansen finns där – varför inte försöka?

Frankrike har fått större problem än vad som väntades här i VM-kvalet och förstaplatsen, vilken leder direkt till VM i Ryssland 2018, är i fara. Efter det mardrömslika och helt oväntade tappet, 0-0, mot Luxemburg senast är Sverige numera hack i häl med så lite som en poäng – något som betyder att ytterligare tapp, i vilken form som helst, oavgjort eller förlust, skulle vara totalt förödande för ”Les Bleus”

Två avbräck stör Frankrike inför matchen. Varken Anthony Martial eller Paul Pogba, skadade, kan medverka. Tufft! Ersättarna håller dock klass även de. Ivelin Popov samt Ivaylo Chochev är out för värden, båda avstängda.

Mål åt båda håll?

Det här kan bli en hård nöt att knäcka för Frankrike, som absolut inte bör ses som totala dominanter inför matchen. Kan vara lite av en fälla, så illa som det blev i matchen mot Luxemburg samt att Bulgarien är galet starka hemma i Sofia.

Hör och häpna: det har blivit fyra vinster av fyra möjliga, däribland över Sverige och Holland, när Bulgarien hemmaspelat. Matcher de varit enorma underdogs inför också, för övrigt. Laget har hittat receptet för att vinna; spelar med frejdighet och skapar en hel del. Effektiviteten i 3-2-vinsten över Sverige imponerade enormt.

När Frankrike kliver på framåt i jakten på mål och en trea att kasta in i poängkolumnen kan ytor uppstå för Bulgarien att kontra på – och målen borde inte vara jättelångt borta till hands.

Vi kan ha ett småskakat Frankrike här dessutom, vilket kan prägla matchen. Omöjliga att näta på har de absolut inte visats vara i kvalet; det omvända mötet med detta vann de med 4-1 och bortamötet mot Luxemburg med 3-1. Sedan var det ju förskräckligt nära att bli noll pinnar mot de sistnämnda senast…

Mål åt båda håll? Ja! Spelas till 2,25 x insatsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 7/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 7%
X: 13%
2: 80%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%