Speltips inför Bulgarien – Sverige 31/8: Ett odds som kan sjunka

Spelbloggare Publicerat: 31 August 2017

Med flera stora avbräck är det som Bulgarien ska försöka sätta käppar i hjulen för Sveriges frammarsch mot världsmästerskapet i Ryssland 2018. Lyckas de? Det ställer vi oss starkt tveksamma till.

Hämta en oddsbonus inför det fortsatta kvaläventyret i Sveriges bästa bonusguide!

Grupp A:

1. Sverige, 6: 4-1-1, 13p, +8 mål
2. Frankrike, 6: 4-1-1, 13p, 6 mål
3. Holland, 6: 3-1-2, 10p, +7 mål
4. Bulgarien, 6: 3-0-3, 9p, -3 mål

Så ser det ut när nationerna har fyra matcher kvar att spela av kvalet – och vem kunde tro att Sverige skulle återfinnas på förstaplatsen i den här konkurrensen, med så pass bra chans att nå VM?

Precis före det uppehåll som nu varit lyckades Sverige plocka tre oväntade liksom friska pinnar från ”Les Bleus” på Friends Arena. 2-1-baljan, vilken blev den avgörande, kom i slutsekunderna efter att motståndarkeepern, Hugo Lloris, hamnat helt fel och serverat Ola Toivonen öppet mål från halva planen.

Generationsskiftet i landslaget har sannerligen burit frukt och Janne Andersson fått pusselbitarna på rätt plats. Det var en bra tid sedan det blåste såhär pass varma vindar om svensk fotboll.

Bulgarien, ja. De må ha en teoretisk chans att nå mästerskapet, men ska förstås inte ha kvalitéerna till det. Det är ett på sin höjd mediokert material som Petar Hubchev fogar över – flera klasser sämre än topptrions.

Skynda, fynda!

Man ska dock ha viss respekt för Bulgarien på hemmaplan – de har vunnit tre av tre matcher, bland annat med 2-0 över Holland, medan de tre bortamatcherna alla förlorats. Blir det en fjärde hemmaskalp nu? Inte en chans, är känslan. Verkligheten måste komma ifatt dem.

Skillnaden mellan ländernas spelarmaterial är fundamental och här kommer Bulgarien till spel utan flera betydelsefulla pjäser; kaptenen Svetoslav Dyakov, Aleksandar Tonev och Spas Delev.

Ett väloljat svenskt maskineri ska ha alla möjligheter att köra över Bulgarien och ta ett stort kliv mot världsmästerskapet i Ryssland nästa år.

Vi håller det enkelt och spelar den raka tvåan till oddset 1,87 hos Bethard. Mer rättvisande? Runt 1,70, menar jag. Skynda, fynda! Risken för dropp är stor.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

SUPERODDS: 7,0 istället för 1,91 att Sverige vinner

Hos Betfair kan nya kunder just nu spela att Sverige vinner till 7,0 istället för 1,91 gånger pengarna! Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips: Sverige vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 31/8
TV:  kanalfem logo
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: