Speltips inför Burnley – Arsenal 26/11: Hur tänker spelbolagen?

Spelbloggare Publicerat: 25 November 2017

Söndagens kanske skevaste satta odds ställer spelbolagen ut på Turf Moor, där så ofta underskattade Burnley står för värdskapet mot Arsenal. Vi uppmanar att; skynda, fynda! Här kan oddset slashas.

Utifrån de senaste åren – ett ständigt underskattat Burnley mot ett ständigt överskattat Arsenal. Kombinerat har vi enormt värde att bita i!

Men först lite allmänt om matchen…

Burnley är tveklöst årets raket i Premier League. Från att ha varit tippade att få slåss med näbbar och klor om kontraktet, till att nu hittas på sjundeplats med det fantastiska facit om 22 poäng på 12 matcher. Det snackar man inte bort hur som helst. Laget har visat hur stor vikten är av den kollektiva styrkan och att den ofta kan överordna den individuella. Spelarmaterialet är nämligen långtifrån det sexigaste.

Tom Heaton och Jonathan Walters är indisponibla för Sean Dyches mannar.

Det är faktiskt så att enbart målskillnad håller Arsenal ovanför, en plats, Burnley i tabellen. Tack vare förra veckans derbyskalp mot Tottenham har de dock avsevärt minskat avståndet till topp fyra och Champions League-platserna, men samtidigt är det omöjligt att bortse från hur det sett ut under perioder. Mer att önska samt kräva.

Någonting som stärker upp Arsenal är att skadeproblematiken lättats upp rejält. Enda nämnvärda, att Theo Walcott är i riskzonen att missa matchen.

Enormt spelvärde

Gång på gång har Burnley bevisat att de inte är att räkna bort och det är tabellen ett tydligt bevis på.

När Arsenal, som Burnley alltså håller jämnt strå med, står i under 1,60 på Turf Moor, då finns det anledning till att ifrågasätta hur de faktiskt resonerar, oddssättarna. Kan inte för någonting i världen se det här bli en promenadseger för ”Gunners”.

Att minnas ska vi också att Burnley är erkänt urstarka på Turf Moor. Inte sedan premiären mot West Bromwich har de förlorat på arenan; vunnit tre och spelat två oavgjorda. Dessutom har de knipit poäng mot Tottenham, Liverpool och vunnit över Chelsea – alla matcher på bortaplan. Med andra ord har de visat att de räcker till när nivån höjs.

Arsenal må ha vunnit över Tottenham förra veckan – föll däremot mot Köln i torsdags, om än med en b-betonad startelva – men ingjuter knappast någon typ av trovärdighet över det hela. Ofta överskattade, och det är bara att utnyttja.

Burnley +1,0 mål (asian handicap) är ett superspel till oddset 1,95 hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Burnley +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 15:00, söndag 26/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: