Speltips inför Burnley – Stoke 12/12: Favoritskap hittas

Simon Pålsson Publicerat: 12 December 2017

I våra ögon är det tydligt att det ena laget måste klä sig i rollen som favoriter inför tisdagens möte mellan Burnley och Stoke i Premier League. Det öppnar för ett 1×2-spel.

Burnley måste ses som säsongens stora utropstecken i Premier League. I skrivande stund ligger laget strax bakom de sex stora lagen i ligan, men på samma poäng som Tottenham Hotspur och endast en poäng bakom Arsenal. Faktum är att laget också har två poäng upp till en Champions League-plats, varpå det finns all anledning att vara nöjda med säsongsinledningen.

Den stora styrkan har varit defensiven. 12 insläppta är näst bäst i hela ligan och även fall det inte sprudlar framåt – bara 15 gjorda på 16 matcher – räcker ett solitt försvarsspel till många poäng. Bevisligen.

Nu väntar ett Stoke som är av en helt annan karaktär. 35 insläppta hittills är ett bevis på lagets risiga försvarsspel, men samtidigt bjuder laget så gott som alltid upp till dans. Det gör att även annars tillknäppta lag ofta spelar mer hawaii mot just Stoke. Blir så fallet här också?

Spelbolagen är övertygade

Spelbolagen verkar helt ense om att det blir målsnålt, men kanske har det blivit en liten övertro för just ett sådant faktum? Hur som helst är vi säkra på att det är Burnley som bör ses som favoriter. Det är ett bättre lag just nu, inte minst sett till form, och på hemmaplan är de oerhört svårslagna.

Tom Heaton och Robbie Brady är garanterat inte med för hemmalagets del, men även Ben Mee och Matthew Lowton är direkt osäkra till spel. Jonathan Walters och dean Marney väntas inte heller komma till spel.

För gästerna ser det ut som att nyckelspelaren Jesé missar på grund av personliga anledningar, samtidigt som Stephen Ireland och Bruno Martins Indi inte är tillgängliga för Mark Hughes. Tungt värre alltså.

Burnley vinner spelas till 2,35 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Burnley vinner
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 12/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: