Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips inför Cádiz – Tenerife 15/6: Betway på efterkälken

Det osar ångest i det spanska playoffkvalet mot Primera División, när fyra klubbar slåss om en plats upp. Semifinalens andra dubbelmöte, där har vi Cádiz mot Tenerife och vår spelidé till matchen kan mer än trippla den investerade pengen.

Få saker betyder så mycket som kvalen mellan första- och andradivisioner och i den spanska fotbollshierarkin är det ett närmast unikt stort kliv; skillnaden mellan första- och andradivisionen.

Kanske är det just Cádiz eller Tenerife som kommer få spela mot jättar som Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid när det nya spelåret tar vid?

Vinnaren i detta dubbelmöte, som inleds på Estadio Ramón de Carranza, kommer ställas mot antingen Huesca eller Getafe i den helt avgörande finalen. Deras dubbelmöte kickstartar redan under onsdagskvällen, efter att det här speltipset är skrivet.

Striden om playoffplatserna i Segunda División var utomordentligt hård och tajt. Här är det tabellens femma mot fyra och skillnaden dem emellan var så liten som på två poäng medan målskillnaden var närmast identisk. Ner till död mark hade Cádiz endast en pinne.

Att det skulle handla om flyt vore att ljuga – lagen har presterat fantastiskt under spelåret – men marginalerna var så pass knappa att det likväl hade kunnat bli en plats i mittenskiktet av tabellen. Gäller att ta vara på den här chansen.

Tajt match väntar

Till att börja med vill jag uttrycka min tacksamhet till Betway, som de hamnat snett på 1X2-marknaden. Detta är för vår del bara att utnyttja.

När alla andra bookies är nere under trippelt betalt för det oavgjorda utfallet, standardoddset är runt 2,90, sticker Betway ut hakan och skänker bort minst ett par värdedecimaler med deras siffror om 3,10 x insatsen.

Så, varför tänker vi att det här ska bli en tajt match? Flera orsaker.

I de inledande 90 minuterna i dubbelmöten som detta tenderar de medverkande att i de flesta situationer ta det säkra före det osäkra, varpå tillställningarna inte sällan blir jämna samt tillknäppta. Här är det som skrivet i sten att fallet kommer bli sådant, när så mycket är i potten.

Dessutom är det två lag, vilket tabellen understryker och slår fast, som är väldigt svåra att skilja åt. För ärlighetens skull kan jag inte ens plocka ut en favorit här, utan ser det som helt öppet.

Ja, det är väl bara att klippa till innan Betway monterar ner sitt oddsen till konkurrenternas nivå?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,10 x insatsen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 15/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 32%
2: 28%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 68%