Speltips inför Celta Vigo – Girona 29/9: De ska ses med bra chans

Spelbloggare Publicerat: 27 September 2017

Spansk fotboll står på fredagens meny – och vi har identifierat stort spelvärde. Matchen det handlar om är den mellan Celta Vigo och Girona, på Balaídos. Risk för oddsdropp?

Som så ofta är fallet – Girona, som nykomlingar, stod för en suverän seriestart; spelade oavgjort mot Atlético Madrid och vann därefter över Málaga. Därefter? Klart sämre. En pinne på de fyra senaste matcherna och det facto inte ett enda mål framåt på dessa. Tillbaka på jorden och det står klart att det kommer bli på tal om bottenstriden. Succé om kontraktet kan räddas.

Gällande Celta Vigo är det upp och ner, som så ofta. Med den ojämnhet som råder är det svårt att utmana om de bättre platserna i tabellen, varpå man kan tänkas landa någonstans i det bekväma, men ack så trista mittenskiktet av tabellen.

Nu senast kommer Celta Vigo från en suverän insats när Eibar värjdes undan med förkrossande 4-0 – på bortaplan. John Guidetti, som dragits med skadeproblem, hoppade in och gjorde därmed sina första minuter för säsongen. 14 minuter blev det allt som allt.

Enda frågetecknet för Celta Vigo är huruvida Nemanja Radoja kan medverka eller ej. Osäker som står han just nu. Girona har ett par skador sedan tidigare och även Àlex Granell samt Marc Muniesa kan få stå åt sidan.

Celta Vigo med suverän prestation senast

Det kan vara smått problematiskt att lämna förtroendet i händerna på Celta Vigo i favoritposition, men till de oddsen som dukas ut kan vi inte annat. Det är trots allt Girona på den andra sidan planhalvan.

Hemmalaget kommer från årets prestation när Eibar krossades med hela fyra mål mot noll på bortaplan – en på alla sätt solid insats, där det offensiva maskineriet blomstrade. Starka besked och det ser genast ljusare ut.

Och när vi jämför materialen, är förstås Celta Vigo klasserna bättre. Girona får det svårt att överleva i Primera División…

Nu har Girona haft ett brutalt spelschema de senaste veckorna, varpå den snåla skörden om en pinne på fyra matcher är förklarlig – men, som nämnt; inte ett enda mål framåt. Sånt där svetsar fast sig i spelartruppen.

Tycker att Celta Vigo ska vara minst numret större här och därför spelas de med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med uddamålet – till 1,99 x polletterna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Celta Vigo -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 29/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: