Speltips inför Celta Vigo – Real Sociedad 21/5: 1X2-tecken hämtas ut

Spelbloggare Publicerat: 20 May 2017

Motivationsfaktorn står i fokus när Celta Vigo och Real Sociedad möter varandra på Balaídos i den sista omgången av spanska Primera División – och vi hämtar ett speltips från 1X2-marknaden.

Seriespelet lämnades åt sidan och allt fokus riktades mot Europa League och därför var det en hård käftsmäll när Celta Vigo med minsta möjliga marginal trillade ur semifinalen mot Manchester United häromveckan.

Situationen för Celta Vigo är som sådan att inte en enda av de nio senaste matcherna vunnits, 0-2-7. Trettondeplatsen är man placerade på. Fastkedjade i mittenskiktet av tabellen.

Klart mer är i potten för Real Sociedad, som spelar för att säkra en Europa League-biljett och för det måste de kliva upp en plats i tabellen. Athletic Bilbao är man bakom på sämre målskillnad och Villarreal hittas en pinne ovanför.

Allt som allt har Sociedad haft ett fantastiskt spelår. Skulle absolut vara förtjänta av att få spela i Europa – ett facit på det hårda arbetet som lagts ner.

Giuseppe Rossi är alltjämt skadad för Celta Vigos del och här saknas även Hugo Mallo, avstängd. Gästerna har Carlos Martínez, Imanol Agirretxe och Mikel González skadade samt Raúl Navas avstängd.

Klass och motivation

Motivationsfaktorn är alltså i fokus och då förstår ni säkert varåt det barkar… Det här ska väl Real Sociedad vinna?

Finns inte mycket att hämta för Celta Vigo och att hitta motivationen måste vara närmast en omöjlig uppgift som situationen ser ut. Alla ägg lades i en korg – och de sprack. Som nämnt; inte en enda vinst på de nio senaste matcherna och sex raka förluster i serien, det är statistik som tyder på att man i princip checkat ut.

En sak kan vi räkna med och det är att hemmaspelarna bara vill på semester och ladda upp batterierna till kommande säsong…

Real Sociedad lyckades inte vinna över ett formstarkt Málaga senast, 2-2, men annars visat upp fina resultat och prestationer på sistone. Finns stor kapacitet i truppen och här har man alltså en Europaplats att spela för.

Klass och motivation, det kombinerat får oss att hitta värde i den raka tvåan. Oddset är 1,83 och det hittas hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner, rak tvåa
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:45, söndag 21/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: