11 augusti 2018 Huddersfield Chelsea Speltips

Speltips inför Chelsea – Brighton 26/12: Handikappspel hämtas

Äntligen Boxing Day och då tror vi att Brighton kan ha goda möjligheter att streta emot mot Chelsea. Vårt speltips betalar fina 1,88 gånger julgröten.

Annandagsfotboll i England är kanske den finaste av traditioner vi har där ute. Den här gången fokuserar vi på Chelsea och Brighton, ett möte som har alla förutsättningar att bli intressant på Stamford Bridge.

Chelsea har sett lite bättre ut på sistone, men har stora problem med att vinna sina matcher komfortabelt. Det bottnar främst i att den offensiva delen av spelet helt enkelt inte är av samma tyngd som tidigare. Det skapas för lite. Det görs för lite mål. Å andra förlorar Chelsea sällan. Underspelen brukar ligga nära till hands.

Brighton inledde den här säsongen på ett strålande vis, men har så sakteliga tappat lite både sett till prestationerna och resultaten. Å andra sidan är det fortfarande ingen roligt lag att möta, främst på grund av den starka defensiven. Chelsea kommer med andra få kämpa här. Det är vi övertygade om.

Gästerna stretar emot

Chelsea har nu fått tillbaka Alvaro Morata i spel efter avstängningen. David Luiz är dock fortfarande skadad och kommer inte att spela. Charly Musonda är inte heller tillgänglig, men lär närma sig comeback när som helst.

Efter att ha haft enorma skadebekymmer ser det betydligt bättre ut för Brighton. Nu är det bara Steve Sidwell och Isaiah Brown som inte kommer att spela just den här matchen. Med andra ord kan Brighton mönstra ett starkt lag.

Chelsea är såklart favoriter här, men i våra ögon har spelbolagen valt att hålla hemmalaget som lite väl stora sådana inför matchen. Brighton med sin defensiv kommer att göra det svårt för hemmalaget. På sin höjd vinner Chelsea med två mål.

Brighton +2 (asian handicap) spelas till 1,88 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

 

Speltips:  Brighton +2 (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, tisdag 26/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 13%
2: 6%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%