Speltips inför Chelsea – Crystal Palace 1/4: Vi tar derbypulsen!

Spelbloggare Publicerat: 28 March 2017

Risk för oddsras? Det vankas Londonderby mellan serieledande Chelsea och ett Crystal Palace som slåss för sitt kontrakt under lördagen, klassisk avsparkstid, och gällande vårt speltips uppmanar vi att – skynda, fynda!

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Landslagsuppehållet är till ända och nu blir det full rulle i de europeiska toppdivisionerna. Chelsea har briljerat och till och med dominerat årets Premier League och har inför slutspurten hela tio pinnar ner till närmsta konkurrent i Tottenham Hotspur. Att det skulle tappas in? Inte en chans.

Det är knappast att sticka ut hakan, men i praktiken har Chelsea redan vunnit hela kalaset, vågar jag lova.

I en annan del av London ser verkligheten helt annorlunda ut. Crystal Palace har varit inblandade i bottenstriden från början och ser ut att vara så till slutet. Strax före uppehållet lyckades de dock, från ingenstans, rada upp tre raka vinster och hållna nollor. Sam Allardyces manskap har nu klivit upp på säker mark och har fyra pinnar ner till under strecket – med en match mindre spelad än konkurrenterna där.

Eden Hazard åkte på en skada under landslagsuppehållet, men mycket talar för att han kan medverka här då han var tillbaka i träning under torsdagen. Gästerna har en del skador sedan tidigare. Dock ingenting nytt på tapeten, som det ser ut.

Chelsea minusspelas

Kontraktet kan mycket väl räddas, men det är väl inte i matcher som den här pinnarna ska trilla in för Crystal Palace? Undertecknad tror att de får en oerhört tuff eftermiddag på Stamford Bridge.

Chelsea har hållit en bra och jämn nivå under hela spelåret, inte hamnat i någon dipp och ingenting talar för att de skulle det nu under slutspurten heller. Laget är helgjutet i den mån att de hanterar att både föra matcherna, liksom vara de som backar hemåt.

Före uppehållet radade de upp fem raka vinster och har sedan 0-2-förlusten i 2017:s första match, borta mot Tottenham, 10-2-0 i formraden. Flera matcher där siffrorna också skjutit i höjden.

Nu visade Crystal Palace också framfötterna före landslagsuppehållet, men de tre vinsterna kom mot helt andra typer av motstånd än Chelsea – i spelstil och ur kvalitetssynpunkt.

Allt som allt ska det väl vara klasskillnad här?

Chelsea -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – synas till 1,92 gånger pengarna hos Bet365. Skynda, fynda! Oddset kan mycket väl sänkas.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 1/4
TV:  tvtio logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: