Speltips inför Chelsea – Manchester United 5/11: De vinner toppmötet

Spelbloggare Publicerat: 5 November 2017

Topp- och storklubbsmöte mellan Chelsea och Manchester United på Stamford Bridge sätter punkt för veckans Premier League, också den sista matchen före uppehållet som väntar. Härifrån bjuds det på ett mer än spelbart objekt.

Håller det tajta spelschemat på att ta ut sin rätt för Chelsea? Detta har ju tränaren Antonio Conte varit inne på; att hans trupp inte har bredden för att strida på flera håll och kanter, läs: Premier League och Champions League.

Veckans 3-0-förlust borta mot italienska Roma höjer varningssignalerna allt högre. Givetvis en svår match, men att Chelsea var helt chanslösa – höll inte i varken duellspelet eller spelet som helhet. Lojt.

Manchester United är stärkta av en bättre prestation; 2-0-vinst över Benfica i Champions League. Den där bortaförlusten mot Huddersfield Town i oktober månad visades vara det som de flesta trodde – en plump i protokollet. Nu: tre raka vinster med hållna nollor.

Men i och med lokalrivalen Manchester Citys framfart är United, som tvåa i tabellen, fem poäng bakom dem. Lätt att bli frånryckta vid minsta motvind som blåser – fråga bara Chelsea, fyra, som har hela nio pinnar upp till toppen av kullen. Lite av en måstematch för båda parter.

En extra piff får matchen förstås i och med den bitska rivalitet som växt fram mellan respektive coacher, José Mourinho och Antonio Conte. Gnabbats en hel del inför matchen – och mer kommer det bli…

Fördel Manchester United

Upp till bevis för Chelsea, men räcker de till? De utstrålar inte alls känslan av att vara i harmoni och 0-3-förlusten mot Roma var en käftsmäll som underströk just det. Trots en radda segrar dessförinnan – prestationerna har varit sådär.

Nu har Chelsea fått en del vila inför matchen, men den kommer ändå feltajmad. Att ladda om batterierna blir tufft.

Positiva besked är att N’Golo Kanté, en av seriens absolut bästa spelare, väntas hamna i startelvan på nytt för Chelsea, men matchotränad kanske han får det lite svårare att blomstra.

Har svårt att se Manchester United förlora här, fastän matchen spelas på resande fot. Tycker att de är klassen bättre än Chelsea och endast en av säsongens 16 matcher är förlorade, vilket är ett styrkebesked deluxe.

Sedan en tid tillbaka har Paul Pogba och Marouane Fellaini varit borta för United. Inte helt omöjligt att den förstnämnda kan medverka, även om det mesta talar emot det. Ändock – Matic och Herrera har hållit ihop det väl på det centrala mittfältet.

Om vi blickar bakåt, innan veckans CL-skalp, vann Manchester United med 1-0 över Tottenham på Hotspur – siffror som hade kunnat bli, kanske borde, ha blivit större. Försvarsspelet satt utmärkt och inhoppande Anthony Martials sena balja var helt välförtjänt.

Defensiv approach blir det tveklöst för United till matchen och därför vill vi gardera oss med att få pengarna tillbaka vid kryss. 0-0/0-1?

Manchester United +0 mål (asian handicap) blir alltså spelet till 2,20x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 17:30, söndag 5/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: