20 maj 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Chelsea – Middlesbrough 8/5: Toppen mot botten

Seriens sämsta offensiv kommer på besök till Stamford Bridge, där serieledande och mer eller mindre titelklara Chelsea väntar. Polletterna investerar vi i ett specialspel – till 1,74 x insatsen.

Det är i praktiken klart, det måste vi väl kunna slå fast? Chelsea är vinnare av Premier League anno 2016/17! Det är ett på ett fantastiskt solitt sätt som de åter kliver upp som herre på täppan och den kanske främsta huvudmannen bakom succén heter Antonio Conte – en tränare i absolut världsklass.

För att det ska bli klart även i praktiken måste Chelsea bara vinna två av de återstående fyra matcherna, och då är schemat hyfsat tacksamt. Om ”Spurs” ska kunna passera dem förutsätter det också att de vinner återstående matcher.

För bortalaget Middlesbrough blev det en snabb återsejour i det engelska finrummet. Endast ett mirakel skulle kunna hålla dem kvar i serien. Borträknade? Absolut. Laget står just nu som nästjumbo, trots den ramstarka defensiven. Saknas helt enkelt udd i truppen. Blir att ladda batterierna i Championship och försöka komma tillbaka starkare.

Det finns flera frågetecken inför matchen, åt båda håll. Chelsea har David Luiz och N’Holo Kanté smått osäkra, men det mesta tyder ändå på att de kan medverka från start. Gästernas Grant Leadbitter, Victor Valdés och Daniel Ayala kan behöva stå åt sidan.

Kombinationsspelar – till 1,74x

Efter derbyvinsten mot Sunderland stod ”Boro” för en ny, gedigen prestation förra veckan. Manchester City togs emot och då löstes ett oavgjort resultat, 2-2. Nära att det blev tre och då hade utsikterna för nytt kontrakt ändå funnits.

Det fina resultatet till trots, så lär det ha varit lite av en käftsmäll för Middlesbrough. Har svårt att se dem lyckas ladda om när serieledande och dominanta Chelsea står för värdskapet.

Framåt är ”Boro” extremt beroende av Àlvaro Negredo och om Chelsea kan isolera honom, är resterande hot offensivt små – något jag är helt övertygad om att de klarar.

Det ska vara klasskillnad här och Chelsea kommer stärkta av en fin storseger och hållen nolla borta över Everton – med 3-0. Kan se något liknande på resultattavlan här, men skulle inte förvånas om Middlesbrough skulle kunna hålla upp försvarslinjen på ett lite bättre sätt. Försvarsbussen – upp!

Chelsea har släppt in ovanligt många mål på sistone, men har i grunden ett ramstarkt försvar och mot ett uddlöst – och eventuellt smålojt – ”Boro” tror jag att de både håller nollan och vinner matchen.

Den färdighopknåpade kombinationen Chelsea vinner och håller nollan spelas till 1,74x hos Bethard. Ett fullt acceptabelt odds, men knappast någonting man skickar in hus och bil på.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 8/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 11%
2: 5%
Över 2,5 mål: 66%
Under 2,5 mål: 38%