28 april 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Chelsea – Qarabag 12/9: Kombinationsspelet dubblar insatsen

Insatsen ska dubblas med ett kombinationsspel i Chelseas återkomst till Champions League, där ett klasserna sämre Qarabag, från Azerbajdzjan, står för motståndet på Stamford Bridge.

Chelsea har missat de två senaste Champions League-upplagorna – och är äntligen tillbaka där de, enligt egen utsago, hör hemma efter att ha vunnit fjolårets Premier League i dominant stil.

Känslan runt Chelsea inför det här spelåret har varit lite sisådär. Tränaren Antonio Conte har inte varit tillfredsställd med bredden på truppen och växlat flera hårda ord med styrelsen. Seriepremiären var därtill ett stort fiasko; en 2-3-förlust hemma mot Burnley. Redan då pryddes tidningsrubrikerna med krisstämplar.

Trots detta har Chelseaspelarna knutit handen i fickan och därefter levererat tre raka vinster – över Tottenham, Everton och Leicester. Tre svåra matcher. Det är med andra ord med fin form som Londonklubben är tillbaka i det europeiska finrummet.

Azerbajdzjansk fotboll har allt annat än en framträdande roll ute på den europeiska scenen. Den stora dominanten där är just Qarabag, som ändå visat framfötterna när nivån höjts på motstånden. Europa Leagues gruppspel nåddes i fjol och i årets CL-kval skickades bland andra danska Köpenhamn ut i kvalet, playoffrundan mer specifikt.

Som det verkar har Antonio Conte lyxproblemet att hela hans trupp är hel och frisk. Eden Hazard, som haft skadeproblem, ser ut att starta sin första match spelåret 2017/18. Gästerna har endast ett avbräck, vilket är på Wilde-Donald Guerrier, som kom från turkiska Alanyaspor i juli månad.

Vinner – men målsnålt?

Planen är att dubbla insatsen och det med ett kombinationsspel, där Chelsea får förtroendet som vinnare tillsammans med ett underspel från målmarknaden.

Chelsea är flera, flera klasser bättre än Qarabag och i en hemmamatch som denna ska det extremt mycket till för de tre pinnarna att inte trilla in. Det vore ett fiasko av den värsta modellen, särskilt nu när formkurvan pekar uppåt.

Men lite motstånd är vi ändå inne på att azerbajdzjanerna kommer bjuda på – att de ska kunna hålla nere siffrorna. Trots att de var hårt tillbakatryckta lyckades de väl mot exempelvis Köpenhamn; släppte bara in ett mål på 180 minuter fotboll.

Här kommer försvarsmuren ställas upp av Qarabag och det kan dröja innan Chelsea – kan det kanske finnas lite nerver där också? – hittar nycklarna för att bryta ner den. Framåt bör bortalaget däremot ha försvinnande lite att sätta emot.

Ja, 2/3-0? Det är lite däråt jag lutar.

Chelsea vinner och att det blir under 3,5 mål i matchen spelas som en hopknåpad kombination hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner & under 3,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 90%
X: 9%
2: 3%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 35%