27 maj 2017 Arsenal Chelsea

Speltips inför Chelsea – Swansea 25/2: Överdrivna målmöjligheter

Serieledande Chelsea hoppas kunna spurta ifrån konkurrenterna nedan ytterligare när de under lördagseftermiddagen ställs mot Swansea City på Stamford Bridge. Vi undrar; lättare sagt än gjort?

25 matcher och 60 pinnar! Det är ett facit att kunna skryta över i en av världens tuffaste serier. Chelsea stormar mot titeln och har skapat ett försprång på inte mindre än åtta poäng ner till tvåan Manchester City och de nedanför dem jagar häck i häl. Mja, det ska mycket till för att Antonio Conte och hans mannar ska sjabbla till det här.

Bara för lite mer än två veckor sedan var Swansea nere i relegationszonen, var en del av bottentrion, men de har lyckats sprattla till och vunnit tre av de fyra senaste matcherna, bland annat borta mot Liverpool med siffrorna 3-2. Det är uppenbart att det finns mer att ta av än vad ”Svanarna” visat under spelåret som helhet. Fortsätter raketresan uppåt i tabellen? Till det röda området har man fyra pinnar, och om man faller ihop kan det vända lika fort…

För Swansea är stjärnkeepern Thibaut Courtois ett stort frågetecken på grund av sjukdom. Annars skadefritt. Swanseas Nathan Dyer är ett osäkert kort.

Underspelet plockas

Tror att det kan komma att bli en rätt tillknäppt match, denna.

Chelsea har haft vissa problem att skapa målchanser i de två senaste matcherna – 2-0-vinsten över Wolverhampton och 1-1-matchen mot Burnley – och det offensiva maskineriet har inte alls rullat på lika problemfritt.

Defensivt finns det däremot en stor trygghet hos Londons blåa…

Gästerna kan vi räkna iskallt med kommer ut med en defensiv approach på Stamford Bridge, mer eller mindre ställer upp försvarsmuren och försöker bevaka det resultat de har från fart. Sticka upp i de omställningsmöjligheter som dyker upp.

Med den nyvunna form Swansea har; vann med 2-0 över Leicester senast och förlorade med knappa 1-2 borta mot Manchester City efter ett sent insläppt mål dessförinnan. Även försvarsspelet har suttit på ett rätt bra sätt och det är kanske den största faktorn för en möjlig skräll här.

Så sprudlande som oddssättarna tror det blir, tror i alla fall inte jag.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – klickas i till 1,89x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 25/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 15%
2: 7%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 41%